Hjemmesider

Jeg tilbyder en bred vifte af webrelaterede ydelser – alt fra udvikling af nye hjemmesider til optimering af tekster og rådgivning i forbindelse med eksisterende sites.

Jeg har både stor teknisk indsigt i webmediet og kan samtidig rådgive omkring struktur, sprog og design af hjemmesider. Derfor kan jeg gøre en forskel, hvad enten du ønsker en helt ny hjemmeside eller skal forbedre en eksisterende.

Nye hjemmesider

Skal du eller dit firma have en ny hjemmeside, forestår mikkelbaekgaard.dk gerne arbejdet – både hvis der er tale om en enkel lille præsentationsside eller et mere komplekst site. Jeg tilbyder udvikling og projektledelse af nye hjemmesider i blandt andet de to gratis open source cms-systemer Drupal og WordPress.

Af enkle hjemmesider har jeg blandt andet lavet et præsentationssite for cafeen ??ens Spisested, hjemmeside til begravelsesforretningen MyWay Begravelser og naturligvis min egen side.

Og af komplekse sider har jeg stået websiden til Facebook-succesen Kreativ Med Ungerne og gennem mit tidligere arbejde stået i spidsen for store Drupal-baserede sites i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter (mbbl.dk og livogland.dk).

Har du brug for teknisk krævende løsninger og avanceret design, inddrager jeg gerne dygtige eksperter fra mit netværk.

Eksisterende hjemmesider

Jeg tilbyder også drift, udvikling og forbedring af eksisterende hjemmesider.

Har du fx brug for at få strammet op på strukturen og teksterne på dit site, eller har du brug for løbende assistance til at vedligeholde og opdatere, så kan mikkelbaekgaard.dk være til hjælp.

Generelt har jeg mange års erfaring som webredaktør og er derfor vant til hele tiden at udvikle og forbedre hjemmesider – både på strukturelt plan og rent sprogligt. Jeg har blandt andet være involveret i driften af det tidligere integrationsministeriums portal nyidanmark.dk og haft ansvaret for flere hjemmesider i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

mikkelbaekgaard.dk har blandt andet gennemskrevet tekster og givet rådgivning om struktur og opbygningen af hjemmesiden for webtilgængelighedsfirmaet Diversa.

Toldbodens Revision og Regnskab - Screendump - mikkelbaekgaard.dk

Eksempler på hjemmesider, jeg har været involveret i

 • Basic Advice – Opsætning af website i WordPress, tilpasning af template, tekst.
 • Forvandlingskuglen – Opsætning af website i WordPress, tilpasning af template, foto og tekster.
 • Palsby og Nash – Opsætning af website i WordPress, tilpasning af template, foto og tekster.
 • ??ens Spisested – Opsætning af one-page website i WordPress, tilpasning af WordPress Template, tekster og fotos.
 • Kreativ med Ungerne – Opsætning af website i Drupal CMS, grafisk design, implementering af design, opsætning af annoncer via Google Adsence, design og håndtering af nyhedsbrev, informationsarkitektur
 • Toldbodens Revision & Regnskab – Design og opsætning af nyt site i WordPress, tekster
 • MyWay Begravelser – Design og opsætning af nyt site i WordPress, tekstredigering
 • Psykolog Rasmus Lyngbye – Design og opsætning af nyt site i WordPress, tekstredigering
 • KROGs Fiskerestaurant – Webtekster til tidligere ejere (ikke nuværende hjemmeside)
 • Casserole Catering – Webtekster (hjemmeside ikke længere i brug)
 • Diversa – Webtekster
 • Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter – Webredaktør, etablering, projektledelse, delvis teknisk implementering i Drupal (ministeriet er nu nedlagt)
 • Livogland.dk – Webredaktør, etablering, projektledelse, delvis teknisk implementering i Drupal
 • Mikkel Bækgaards Madblog – Etablering, design, drift, tekster