Journalistik

Jeg tilbyder journalistiske artikler og produkter i alle genrer – til alt fra aviser og magasiner til webmedier og client publishing-produkter.

Jeg sætter en dyd i, at mine journalistiske produkter er velskrevne og velresearchede, ligegyldig om det er lange artikler eller korte notitser.

Mine kunder er primært magasiner og aviser, hvor jeg skriver mad- rejse- og livstilsorienterede artikler.

Jeg har en stor viden om den gastronomiske verden, men tilbyder også artikler om andre emner og til andre medier. Blandt andet har jeg også leveret artikler til annonce-indstik i Dagbladet Politiken og skrevet flere artikler om design og antikviteter til Politiken. Dertil kommer, at jeg er erfaren rejsejournalist, som leverer rejsereportager til en række medier.

Også med strategisk fokus

Der er dog også mere alvorlige emner på bloggen, når jeg skriver artikler om demens til Alzheimerforeningens medlemsblad - et magasin, jeg har også har været gæsteredaktør for. Og jeg har stor erfaring med at levere artikler med et strategisk fokus - fx i annonceindstik eller i kundemagasiner.

Jeg har også tidligere blandt andet været fast skribent for det nu nedlagte magasin NYIDANMARK (Integrationsministeriet), redaktør og skribent for tre magasiner i Det Danske Spejderkorps og været filmanmelder og journalist for filmnet.dk.

Jeg leverer i øvrigt selv fotos til de fleste af de artikler, jeg laver. Derfor kan det ofte betale sig at sende mig afsted på en opgave, hvor der både kommer fængende ord og gode billeder med hjem.

Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en skribent til dine udgivelser.

Relevante nyheder og cases

Med broer, skrænter og vandudsigt fra det meste af byen er Middelfart et besøg værd. Det skriver jeg om i denne uges udgave af Femina, Danmarks førende dameblad.
I denne uge kan du i Søndag tage en tur med til Slovenien, hvor bjerge, skove og dejlige vine hersker.
Eddike er surt og helt fantastisk - både til at give smag og til at konservere. Det ser jeg nærmere på i denne udgave af magasinet Mad&Bolig.
Hvad skal man som andelsboligforening overveje, når det kommer til energirenovering? Og hvad har forskellige foreninger konkret gjort? Det er omdrejningspunktet i et tema om energirenoveringer, som jeg har udarbejdet til ABF Nyt.
Hvilken pålægschokolade er værd at spise? Og hvilke smager af dårlig kakao med flormelis? Det var spørgsmået, da jeg i Politikens Lørdagsliv testede chokolade til at komme på brødet.
Slovenien er et lille, men overdådigt og smukt land. Det kan man læse om i ugens udgave af Femina, hvori jeg har leveret en rejseartikel fra det dejlige land på kanten af Balkan.
Det føltes som de gode gamle dage, da jeg tjekkede ind for et par dages afslapning på Broholm Slot påF Fyn. Det kan man læse i denne uges udgave af Ugebladet Søndag.
Der er forblæste skrænter ved Vesterhavet og idyllisk ro ved Nørre Vosborg slot i denne udgave af Femina. Her har jeg leveret en rejseartikel til området ved Nissum Fjord.
Tidligere på sommeren havde jeg fornøjelsen af at tjekke ind på lækre Dyvig Badehotel på Als. Det blev til en reportage i Børsen.
Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.
Hvilken smør er egentlig bedst? Er det den eksotiske fra Frankrig med saltkrystaller? Eller er det en lige-ud-ad-landevejen dansk smør, der smager balanceret af syrnet fløde? Det så jeg nærmere på i Lørdags i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smagte mig igennem seks slags smør fra de danske supermarkeder.
Hvilken købe-koldskål smager egentlig bedst? Det var spørgsmålet, da jeg sætte en konditor og en kok til at teste koldskål i Politiken.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Er dansk rom egentlig værd at drikke? Det er spørgsmålet i dag i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smager mig igennem fire forskellige flasker dansk rom.
Der er smæk til fem ud af seks påskeæg med nougat og marcipan, da jeg sammen med to dommerne tester påskeæg til Politiken. Kun et enkelt af dem er værd at sætte tænderne i.
Midt i en coronatid arrangerede andelsboligforeningen Ørnegården i Nordvest fællesspisning på altanerne og operakoncert i gården, så andelshaverne kunne være sammen uden at væde sammen. Det hyrede Andelsboligernes Fællesrepræsentation mig til at dække i en video.
Hvem laver egentlig den bedste udgave af det klassiske bagværk hindbærsnitte? Det er spørgsmålet i dagens testartikel i Politiken.
I seneste udgave af Isabellas har jeg skrevet om det vestlige Irland. Her er gamle klostre, forblæste klipper og en vidunderlig sea food-chowder.