Journalistik

Jeg tilbyder journalistiske artikler og produkter i alle genrer – til alt fra aviser og magasiner til webmedier og client publishing-produkter.

Jeg sætter en dyd i, at mine journalistiske produkter er velskrevne og velresearchede, ligegyldig om det er lange artikler eller korte notitser.

Mine kunder er primært magasiner og aviser, hvor jeg skriver mad- rejse- og livstilsorienterede artikler.

Jeg har en stor viden om den gastronomiske verden, men tilbyder også artikler om andre emner og til andre medier. Blandt andet har jeg også leveret artikler til annonce-indstik i Dagbladet Politiken og skrevet flere artikler om design og antikviteter til Politiken. Dertil kommer, at jeg er erfaren rejsejournalist, som leverer rejsereportager til en række medier.

Også med strategisk fokus

Der er dog også mere alvorlige emner på bloggen, når jeg skriver artikler om demens til Alzheimerforeningens medlemsblad - et magasin, jeg har også har været gæsteredaktør for. Og jeg har stor erfaring med at levere artikler med et strategisk fokus - fx i annonceindstik eller i kundemagasiner.

Jeg har også tidligere blandt andet været fast skribent for det nu nedlagte magasin NYIDANMARK (Integrationsministeriet), redaktør og skribent for tre magasiner i Det Danske Spejderkorps og været filmanmelder og journalist for filmnet.dk.

Jeg leverer i øvrigt selv fotos til de fleste af de artikler, jeg laver. Derfor kan det ofte betale sig at sende mig afsted på en opgave, hvor der både kommer fængende ord og gode billeder med hjem.

Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en skribent til dine udgivelser.

Relevante nyheder og cases

Tidligere på sommeren havde jeg fornøjelsen af at tjekke ind på lækre Dyvig Badehotel på Als. Det blev til en reportage i Børsen.
Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.
Hvilken smør er egentlig bedst? Er det den eksotiske fra Frankrig med saltkrystaller? Eller er det en lige-ud-ad-landevejen dansk smør, der smager balanceret af syrnet fløde? Det så jeg nærmere på i Lørdags i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smagte mig igennem seks slags smør fra de danske supermarkeder.
Hvilken købe-koldskål smager egentlig bedst? Det var spørgsmålet, da jeg sætte en konditor og en kok til at teste koldskål i Politiken.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Er dansk rom egentlig værd at drikke? Det er spørgsmålet i dag i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smager mig igennem fire forskellige flasker dansk rom.
Der er smæk til fem ud af seks påskeæg med nougat og marcipan, da jeg sammen med to dommerne tester påskeæg til Politiken. Kun et enkelt af dem er værd at sætte tænderne i.
Midt i en coronatid arrangerede andelsboligforeningen Ørnegården i Nordvest fællesspisning på altanerne og operakoncert i gården, så andelshaverne kunne være sammen uden at væde sammen. Det hyrede Andelsboligernes Fællesrepræsentation mig til at dække i en video.
Hvem laver egentlig den bedste udgave af det klassiske bagværk hindbærsnitte? Det er spørgsmålet i dagens testartikel i Politiken.
I seneste udgave af Isabellas har jeg skrevet om det vestlige Irland. Her er gamle klostre, forblæste klipper og en vidunderlig sea food-chowder.
Du skal gå i Lagkagehuset, hvis du vil have den bedste gammeldags fastelavsbolle. Det er konklusionen i den test af fastelavnsboller, som jeg har skrevet til Politiken.
Dansk whisky viser gode takter, men de mangler tid på fade til at udvikle smagen. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har samlet et dommerpanel og tester dansk whisky.
Hvad får man ud af at melde sig til forskningsforsøg, når man har fået sig en demensdiagnose, og det hele kun går ned ad bakke? Det er spørgsmålet i seneste udgave af Alzheimerforeningens magasin Livet med Demens, hvor jeg har været i Århus og møde ægteparret Peter og Anne.
Broholm Slot er en gammel herregård på sydøstfyn, hvor jeg tog familien med til tilbage i foråret. Det kan man i dag læse om i Jyllands Postens rejsetillæg, Danmarksferie 2020.
På Mallorcas vestkyst ligger den lille hyggelige by Porto Cristo. I seneste udgave af magasinet Isabellas kan du tage med til byen, hvor jeg har skrevet en guide.
Hvilken nougat får dig i nøddehimlen? Og hvilke smager af billig mælkechokolade? Det kan man læse om i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har skrevet en testartikel med test af seks forskellige slags nougat fra supermarkederne.
Arla har lanceret et nyt magasin, Arla Pro, der er rettet mod professionelle kokke. Til det første nummer har jeg leveret tre forskellige artikler og bærende fotos for den ene af dem.
Hvilken af supermarkedernes smeltechokolade er bedst? Det ser jeg på i dagens udgave af Politiken, hvor jeg debuterer som testjournalist.