Madfotos

Jeg er en erfaren madfotograf. Jeg laver fotos af mad til magasiner, aviser, restauranter og kommercielle kunder.

Et godt madfoto skal vække appetitten, formidle stemning og fortælle en lille historie.

Jeg tager madfotos til både magasiner, aviser og til kommercielle kunder, som har brug for gode fotos af deres mad til at kunne tiltrække kunder bedst muligt.

Herunder kan du se et par eksempler på billedserier, jeg har lavet med fokus på mad.

Restaurant Grønnegade

Fotos fra smukke Restaurant Grønnegade til Sweetdeal Deluxe.

Restaurant Meille

Restaurant Meille i Københavns indre by skulle have lavet billeder til en kampagne hos Sweetdeal Deluxe.

Vægbilleder til Kafé Kruse

Kafé Kruse i Helsingør skulle bruge udsmykning til væggene. Derfor hyrede de mig til at style og fotografere retter og kager fra caféen, som siden kunne blive trykt og komme op at hænge.

Andeopskrifter i Mad&Bolig

Til at ledsage en artikel om dansk and, udviklede, stylede og fotograferede jeg tre retter til magasinet Mad&Bolig.

Salon 39

Der var franske retter og rygende cocktails på menuen, da jeg blev hyret som fotograf til at levere en række billeder til Salon 39 på Frederiksberg.

Lolly

Lolly er kombineret coctailbar og spisested, hvor de laver lækker thaimad. Jeg tog billeder af restauranten og maden i forbindelse med et tilbud til SweetDeal-Deluxe-sitet.

Restaurant Frksbrg

Restaurant Frksbrg ligger i kælderen under Frederiksberg Rådhus. Her skulle jeg lave fotos af restauranten og deres smørrebrød til et tilbud på Sweetdeal-Deluxe-sitet.

l'Imperatore

l'Imperatore på Østerbro er især kendt for deres skaldyr. Jeg skulle fotografere restauranten og deres skaldyrsfad til SweetDeal-deluxe-sitet.

Pizze di Napo

Det fremragende pizzeria Pizza di Napo skulle bruge nye fotos til brug på en ny hjemmeside.

Café Storebælt

Det er ikke kun fine restauranter, der kan have brug for gode billeder. Café Storebælt lige ved Storebæltsbroen sælger fastfood i store mængder, og mine billeder bliver brugt både på store bannere og på caféen skærme, som viser menuen.

Øens Spisested

Øens Spisested er et lille - og i øvrigt fremragende - spisested i Prismet på Amager. Jeg har i flere omgange taget billeder til stedet, ligesom jeg har lavet deres hjemmeside.

Christianshavns Færgecafé

Jeg har i flere omgange taget billeder til den klassisk danske restaurant på Christianshavn .

We Meat

We Meat er kundemagasin for Danske Slagtermestre og Danmarks eneste magasin om kød. Her lavede jeg gennem flere udgaver af bladet fotos og styling til magasinet.

Restaurant Naert

Billedserie fra den norske Restaurant Naert i Købehavn til onlinemagasinet Zitiguide.

Café Lige efter Bogen

Fotos af retter i Caféen på Hjørring Bibliotek. Til brug for caféens pr-arbejde og på infoskærme.

Madsen Catering

Fotos af nytårsmenu for Madsen Catering i Lynge.

Relevante nyheder og cases

Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Hvilken nougat får dig i nøddehimlen? Og hvilke smager af billig mælkechokolade? Det kan man læse om i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har skrevet en testartikel med test af seks forskellige slags nougat fra supermarkederne.
Kafé Kruse i Helsingør skulle have lavet billeder til at udsmykke deres vægge. Derfor hyrede de mig til at lave en række fotos af maden i cafeen, som jeg både stylede og fotograferede.
Ænder hører jul og mortensaften til. Men det kan nu spises hele året, og endda komme fra Danmark. Det ser jeg nærmere på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg også har lavet tre opskrifter retter på and.
Der var franske retter og rygende cocktails på menuen, da jeg blev hyret som fotograf til at levere en række billeder til Salon 39 på Frederiksberg.
Når toprestauranterne i disse år sætter ost på bordet, er en simpel osteplatte med et par gode oste ikke længere nok. Der skal regulære retter til, hvor osten for lov at spille en ny rolle. Det kan du læse om i min artikel i dagens udgave af iByen i Politiken.
Den hyggelige restaurant Christianshavns Færgecafé havde brug for billeder af stemningen i restauranten. Derfor inviterede ejeren en flok venner på besøg og hyrede mig til at tage billeder af dem.
Sweetdeal D'luxe tilbyder kunderne gode deals på madoplevelser. Jeg har gennem den sidste tid leveret fotos til websitet fra en række forskellige restauranter.
Snegle på bordet associeres af mange med noget ærkefransk. Men snegle hører sig til i mange forskellige køkkener - også i det danske. Det kan man læse om i min artikel om snegle i seneste udgave af Mad&Bolig.
Maria Bergmann Hamming syr ekstremt smukke kostumer til rollespil. Det har journalist Line Hvid skrevet en artikel om i ugebladet Hendes Verden, og jeg har leveret fotos.
Den sidste måneds tid har der været godt gang i kameraet. Jeg har nemlig leveret madfotos til intet mindre end tre forskellige kunder.
Hvad er forskellen egentlig på de hårde oste, man ofte spiser revet på pastaretter? Det har jeg skrevet en artikel om i Politkens Lørdagsliv.
Hvordan var maden på Mallorca før masseturismen og alle grisefesterne? Det kan man læse om i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg har skrevet en artikel – faktisk den femte artikel i alt – fra en tur til Mallorca sidste år.
URBAN Guide er en ny online byguide til København med fokus på især byens mange restauranter. Til denne nye guide har jeg skrevet et portræt af den nyåbnede – og i øvrigt fremragende – Restaurant G på Vesterbro.
I det seneste nummer af magasinet Mad&Venner er der et 9 siders tema om den gastronomiske udvikling i det fattige sydamerikanske land Bolivia. Jeg har skrevet hele temaet og har taget samtlige billeder hertil.
Da caféen på Hjørring Bibliotek skulle have lavet fotos af aller retterne på menukortet hyrede de mig som fotograf og stylist.
Madsen Catering i Lynge skulle bruge flotte, stylede madfotos af deres nytårsmenu. Derfor hyrede de mig som fotograf.