Journalistik

Jeg tilbyder journalistiske artikler og produkter i alle genrer – til alt fra aviser og magasiner til webmedier og client publishing-produkter.

Jeg sætter en dyd i, at mine journalistiske produkter er velskrevne og velresearchede, ligegyldig om det er lange artikler eller korte notitser.

Mine kunder er primært magasiner og aviser, hvor jeg skriver mad- rejse- og livstilsorienterede artikler.

Jeg har en stor viden om den gastronomiske verden, men tilbyder også artikler om andre emner og til andre medier. Blandt andet har jeg også leveret artikler til annonce-indstik i Dagbladet Politiken og skrevet flere artikler om design og antikviteter til Politiken. Dertil kommer, at jeg er erfaren rejsejournalist, som leverer rejsereportager til en række medier.

Også med strategisk fokus

Der er dog også mere alvorlige emner på bloggen, når jeg skriver artikler om demens til Alzheimerforeningens medlemsblad - et magasin, jeg har også har været gæsteredaktør for. Og jeg har stor erfaring med at levere artikler med et strategisk fokus - fx i annonceindstik eller i kundemagasiner.

Jeg har også tidligere blandt andet været fast skribent for det nu nedlagte magasin NYIDANMARK (Integrationsministeriet), redaktør og skribent for tre magasiner i Det Danske Spejderkorps og været filmanmelder og journalist for filmnet.dk.

Jeg leverer i øvrigt selv fotos til de fleste af de artikler, jeg laver. Derfor kan det ofte betale sig at sende mig afsted på en opgave, hvor der både kommer fængende ord og gode billeder med hjem.

Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en skribent til dine udgivelser.

Relevante nyheder og cases

For få år siden var alle nye restauranter med ambitioner i København nordisk inspirerede. Sådan er det ikke mere, hvor masser af asiatiske og latinamerikanske steder kommer til. Men faktisk er de også nordisk inspirerede, fortæller jeg i min artikel fra iByen i Politiken.
Hvor skal man spise og shoppe, og hvad skal man opleve i Macau i Kina? Det kan man læse om i denne uge i Femina, hvor jeg har skrevet en guide til byen, der tidligere var en portugisisk koloni
For de sultne er der alt fra gademad til trestjernet michelinluksus i kinesiske Macayu, vest for Hong Kong. Det kunne man læse om i går i Politikens rejsesektion.
De seneste uger har jeg haft indtaget redaktionen på Ugeposten Gribskov, som er den lokale - og prisvindende - ugeavis i min lokale kommune. Her har jeg haft en vikartjans og i den forbindelse skrevet artikler om alt fra håndbold til lokalpolitik.
Hvad er forskellen egentlig på de hårde oste, man ofte spiser revet på pastaretter? Det har jeg skrevet en artikel om i Politkens Lørdagsliv.
Miami i Florida er en meget alsidig storby. Det kan man læse om i denne uge i Femina, hvor jeg guider til tre cool kvarterer i byen.
Der er henvisning fra forsiden af Politiken, forsidebillede på rejseredaktionen og en tre siders reportage fra Tyskland i dagens udgave af Politiken. Her har jeg nemlig skrevet om Tysklands svar på Grenen, nordøst for Rostock, der vokser med 10-15 meter om året.
For SAS' rejsewebsite Scandinavian Traveller har jeg leveret en artikel om Lamma Island i Hong Kong. Artiklen er på engelsk.
Sanibel Island i Florida er et sandt paradis, der byder på livsnydelse på mange parametre. Og i seneste udgave af magasinet Isabellas har jeg en guide til øen.
Det var en naturoplevelse af de store, da jeg tog på fisketur i det lave vand ved Floridas vestkyst. Fiskeheldet lod vente på sig, men i stedet var der pelikaner, delfiner og store villager. Det kan du læse om i årets sidste udgave af Politiken Rejser.
Geneve er mere end internationale organisationer og Genevesøens berømte fontæne. I dagens rejsesektion i Politiken guider jeg til tre hippe kvarterer i den schweiziske storby.
Hvordan laver man bedst bearnaise? Og hvor er de bedste steder at spise fast food i København? Det får du gode bud på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig Gourmet, hvor jeg har testet tre forskellige måder at lave bearnaise på og talt med indehaveren af Gasoline Grill om fast food-steder.
Sverige er den perfekte ramme om skiferien – både for nybegyndere og øvede. Det er budskabet i en række annonceartikler – såkaldte advertorials – jeg har leveret til Visit Sweden gennem bureauet Wunderkind.
Hvor meget ved vi egentlig om demens, og hvor langt er vi fra en kur? Det var spørgsmålene, jeg stillede i seneste udgave af Alzheimerforeningens medlemsblad. Her blev jeg hyret som gæsteredaktør til bladet, hvor jeg har skrevet fire artikler, leveret fotos og redigeret resten af indholdet.
Dansk vin er faktisk værd at drikke. Derfor tager jeg temperaturen på dansk vin i en stor artikel i seneste udgave af Mad&Bolig.
Svampesæsonen er over os, og det fejrer jeg med en reportage fra en svampetur i Gribskov i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Landsbyen Skåne-Tranås i det sydligste Sverige er mest kendt for den fantastiske restaurant Daniel Berlin Krog. Men selv uden en reservation på restauranten er byen et besøg værd. Det har jeg skrevet om i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Hvor svært er det egentlig at lave sine egne – endda lagrede – oste? Faktisk ikke så svært endda. Det har jeg skrevet en artikel om i det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig.
Oslo byder på mere end Holmenkollen og det norske kongeslot. Byen er også rig på madoplevelser med fisk og skaldyr i verdensklasse. Det kan du læse om i denne uge i ugebladet Søndag, hvor jeg spiser alt godt fra havet i den norsk hovedstad.
I det nye nummer af modemagasinet IN kan du komme helt til tops. Her har jeg nemlig skrevet en guide til verdens højest beliggende hovedstad, La Paz i Bolivia. Jeg har også talt med danske Kamilla Seidler, der i en årrække stod bag den meget roste Restaurant Gustu i byen.