Kunder og referencer

Her ser du et udpluk af de kunder, der har nydt godt af ydelser fra mikkelbaekgaard.dk

Morgenavisen Jyllands-Posten

Tidligere fast freelancer for  JP-Weekend, hvor jeg hver uge skrev om mad. Derudover en artikel weekend-tillægget Viva, artikel om fiskeri og en kokkekonkurrence i Indblik. Senere fast skribent i Bolig-sektionen, også om mad.

Politiken

Artikler om mad og rejser i rejse-sektionen og i Spis&Bo. Blandt andet om designeres samarbejde med restauranter.

Mad&Bolig – Aller Media

Skriver  løbende andre artikler til bladet og et særligt gourmet-tillæg – blandt andet rejsestof, tests af køkkengrej og interviews med kokke. Har også  tidligere skrevet nyheder og produktomtaler til hver udgave af Magasinet Mad&Bolig under overskriften Madmekka.

Smag og Behag – Aller Media

Har skrevet en række artikler for madmagasinet Smagogbehag, bl.a. om køkkentøjsfirmaet Le Creuse. om punk-ostemageren Mads ??stergaard-Clausen fra Arla Unika, et tema om kaffe og virksomhedsportræt af den danske whisky-komet Stauning Whisky. Magasinet er desværre blevet lukket.

Kreativ med Ungerne

Databaseopbygget website til Facebook-succesen Kreativ med Ungerne, der har over 77.000 følgere på Facebook. Hjemmesiden præsenterer på overskuelig vis ideer til kreative aktiviteter med børn.

NCERT

Firmaet NCERT laver annonceindstik, primært i Dagbladet Politiken. Firmaet producerer indstik for diverse kunder, som ønsker at promovere deres sag. De seneste  indstik fra NCERT har jeg produceret størstedelen af teksten til for bl.a. Optikerforeningen, Det Centrale Handicapråd og Alzheimerforeningen.

“Mikkel har hjulpet os som journalist, primært i forbindelse med produktionen af indhold til avisindstik. Man får med Mikkel en hårdt- og hurtigtarbejdende skribent, der formår at levere et godt resultat til deadline. Vi har også gode erfaringer med at inddrage Mikkel i konsulterende kontakt med kunder, da han optræder som en taktfuld og kreativ sparringspartner.”
– Henrik Jensen, tidligere partner i NCERT

Tysk Vinkontor

Videoer om tysk vin – om riesling-event på havnefronten i København, om pinot noir og riesling-week. Derudover fotos til et pinot-noir-presseseminar på Nimb Hotel.

MyWay Begravelser

Hjemmeside til den alternative begravelsesforretning MyWay Begravelser.

???Jeg kan virkelig godt lide hjemmesiden, fordi den tydeligt er anderledes og personlig. Mikkel fangede hurtigt idegrundlaget i mit firma, og især den kommunikative hjælp var fantastisk.”
– Sanne Hviid fra MyWay Begravelser.

Psykolog Rasmus Lyngbye

Har lavet hjemmesiden for den praktiserende psykolog Rasmus Lyngbye, herunder grafisk design, teknisk opsætning af website i WordPress og redigering og gennemskrivning af tekster.

“Mikkel har lavet hjemmesiden til min psykologpraksis, og det er jeg meget tilfreds med. Til en god pris sikrede Mikkel en hjemmeside, der både design-, stemnings- og indholdsmæssigt matchede mine forvetninger. Hos Mikkel fik jeg både lavet den tekniske opsætningen af siden, udarbejdet det grafiske design og hjælp til skære teksterne, så de fungerede bedst muligt på web. At det samtidig er nemt for mig selv løbende at lave små rettelser på siden uden ekstern assistance er et ekstra plus.”
– Rasmus Lyngbye

Toldbodens Revision & Regnskab

Hjemmeside for revisionsfirmaet Toldbodens Revision & Regnskab, hvor jeg har lavet design, opsætning og tekster til siden. Det hele er implementeret i WordPress.

???Mikkel fangende hurtigt den stil, jeg som registreret revisor ønsker at udtrykke, både grafisk og i teksterne. Han har leveret et godt stykke arbejde og en hjemmeside, som passer til den virksomhed, jeg driver.???
– Peter Bastholm, Toldbodens Revision & Regnskab

ScienceTalenter

ScienceTalenter stod for en stor event in Tivoli, hvor 500 håbefulde fysikglade unge testede havens forlystelser med et naturvidenskabeligt udgangspunkt. mikkelbaekgaard.dk tilrettelagde presseindsatsen og sikrede pressecitat fra Uddannelsesministeren. Indsatsen gav omtale i blandt andet TV-Avisen, live-indslag i TV2 News og artikler i bl.a. MetroXpress og på videnskab.dk.

Vi hyrede Mikkel på en anbefaling ??? og han levede til fulde op til vores forventninger. Hans ro, sikkerhed og erfaring med håndtering af presse gav os den landsdækkende mediedækning og presseomtale, vi ønskede os i forbindelse med Fysik OL i Tivoli.
– Annesofie Bjerre, Projektkoordinator, ScienceTalenter

Diversa

Har skrevet webtekster (der dog pt. endnu ikke er publiceret), skrevet speak til en reklamefilm og givet løbende kommunikationsrådgivning til Diversa. Diversa er et firma, der specialiserer sig i webtilgængelighed for personer med funktionsnedsættelser, fx ældre, blinde og bevægelseshandicappede.

Mikkel hjalp os med at udvikle vinklen og speaken til filmen og gav efterfølgende god og brugbar feedback til at gøre den endnu bedre. Med hjælpen fra mikkelbaekgaard.dk har vi fået en langt bedre film, og vi har fået virkelig god hjælp til at formulere vores budskab klart og skarpt, så det fungerer i den her sammenhæng.
– Christina Holm Nahnsen, direktør i Diversa