Madskribent

Jeg professionel madskribent og skriver blandt andet om mad for Jyllands-Posten og magasinet Mad&Bolig. Derudover driver jeg min egen madblog, hvor jeg fortæller om min store passion for den gastronomiske verden.

Mad og madlavning er en af mine store passioner. Og mad er mere end blot god smag og det at blive mæt. Mad er æstetik, oplevelser og måske endda kunst. Derfor skriver jeg også om mad. Fordi jeg vil lære andre om den skønne verden, der gemmer sig i gastronomien. Og fordi jeg elsker at formidle og inspirere.

Skribent for magasiner og Jyllands-Posten

For tiden skriver jeg fast artikler om mad til Jyllands-Posten søndagssektion W – om alt madrelateret fx restaurantguides, tendensartikler om gastronomi, interviews med kokke og artikler om råvarer og gastronomiske rejsemål. Jeg har også skrevet et par artikler til avisens Indblik-sektion om bl.a. Bocuse d’Or kokkekonkurrencen og fisken den sortmundende kutling.

Derudover leverer jeg også madstof til flere magasiner. Har tidligere leveret nyheds- og notestof til magasinet Mad&Bolig, hvor jeg løbende skriver  andre artikler artikler – blandt andet om restauranter med havudsigt, om Madeiras verdenskøkken og test af køkkenudstyr til tillægget Mad&Bolig Gourmet.

Madblogger

Jeg driver også min egen blog om mad og gastromi. Her publicerer jeg opskrifter på både hverdags- og festmad, restaurantanmeldelser og reportager fra madoplevelser i både Danmark og det store udland.

Se min madblog

Mad