Gør bundlinjen tilgængelig med Diversa

Mikkelbaekgaard.dk har lavet speak og vinkel til en ny reklamefilm for webtilgængelighedsfirmaet Diversa.

Over en halv million danskere kan have svært ved at bruge din hjemmeside, hvilket kan koste omsætning og overskud i din virksomhed. Derfor bør du få tjekket din hjemmeside hos Diversa, der er eksperter i webtilgængelighed over for blandt andet svagtseende, ældre og folk med museskader. Du kan nemt og billigt få lavet en analyse af barrierer af på din hjemmeside hos Diversa, der både er enormt dygtige fagligt og selv er svagtseende – og som derfor kender til tilgængelig både på et teoretisk og praktisk niveau.

Diversa har netop fået lavet en rigtig fin video, der opsummerer problemstillingen. Denne video har mikkelbaekgaard.dk skrevet speak til og rådgivet omkring budskaber og vinkler.

“Mikkel hjalp os med at udvikle vinklen og speaken til filmen og gav efterfølgende god og brugbar feedback til at gøre den endnu bedre. Med hjælpen fra mikkelbaekgaard.dk har vi fået en langt bedre film, og vi har fået virkelig god hjælp til at formulere vores budskab klart og skarpt, så det fungerer i den her sammenhæng,” siger Christina Holm Nahnsen, direktør i Diversa.

Har du også brug for at få skrevet en god tekst til en video, til en hjemmeside eller salgsmateriale, så kontakt mig for en god pris.

Læs mere om Diversa og webtilgængelighed på deres hjemmeside