Græsk gourmet i Mad&Bolig

Græsk Gourmet i Mad&Bolig - Mikkel Bækgaard

I det nyeste nummer af magasinet Mad&Bolig går jeg tæt på det græske gourmet-køkken. Det findes nemlig – på trods af landets blakkede gastronomiske ry.

Artiklen består af interviews med en græsk madjournalist og en græsk stjernekok og indeholder en række opskrifter fra førende restauranter i Grækenland. Den er et eksempel på, hvor detaljeret en artikel, jeg kan lave med gammeldags journalistisk research og interviews med kilder – jeg har nemlig ikke været i Grækenland for at skrive artiklen, men har udelukkende lavet den som ’skrivebordsarbejde’.

- Græsk Gourmet i Mad&Bolig - Mikkel Bækgaard-2.jpg

Udover selve artiklen har jeg også fået en forsidehenvisning i bladet samt en lille voxpop i starten, hvor jeg fortæller om mit forhold til græsk mad.

- Græsk Gourmet i Mad&Bolig - Mikkel Bækgaard-3.jpg

Jeg har også traditionen tro skrevet Madmekka til bladet, som er nyheder og produktomtaler – det laver jeg til hvert nummer.

- Græsk Gourmet i Mad&Bolig - Mikkel Bækgaard-4.jpg

Kontakt mig endelig, hvis du også skal have skrevet en artikel om mad fra fjerne egne.