Madstyling, madfotos og flere artikler i slagtermagasin

we meat forside

Nyeste udgave af Mesterslagterens kundemagasin We Meat er nu på gaden. Og heri her jeg stået for at tage hovedparten af billederne – inklusiv madstyling. Derudover har jeg skrevet flere af artiklerne i magasinet.

We Meat udgives af Danske Slagtermestre og giver inspiration til at bruge kød fra slagteren. I denne udgave er det mig, der har taget hovedparten af billederne. De blev til i et todages photoshoot i Odense, hvor jeg i samarbejde med magasinets kok, projektleder og opskriftsudvikler stylede retterne, lyssatte dem og fotograferede dem.

Ud over opskriftsbillederne har jeg også taget reportagebilleder fra Fejø til magasinet. Jeg har også skrevet flere af artiklerne, blandt andet om Fejø og mad fra Sydamerika.

Læs magasinet online eller hent det gratis i en slagterbutik, der er medlem af Mesterslagteren.

we meat 4

we meat 3

we meat 2

we meat 1