mikkelbaekgaard.dk skaffede medieomtale af fysik-talenter i Tivoli

Tv-vært fra tv-avisen

TV2 Nyhederne sendte live, TV Avisen var på pletten, og der kom omtale i blandt andet MetroXpress og på Videnskab.dk, da 500 unge fysiktalenter gæstede Tivoli i onsdags. Det gjorde de dels fordi det var en sjov event, og dels fordi mit firma, mikkelbaekgaard.dk, var blevet hyret til at stå for presseindsatsen i forbindelse med eventen i Tivoli.

“Vi hyrede Mikkel på en anbefaling – og han levede til fulde op til vores forventninger. Hans ro, sikkerhed og erfaring med håndtering af presse gav os den landsdækkende mediedækning og presseomtale, vi ønskede os i forbindelse med Fysik OL i Tivoli,” siger Annesofie Bjerre, Projektkoordinator, ScienceTalenter

Organisationen ScienceTalenter stod bag dagen i Tvoli, som var en del af Fysik OL, der blev holdt i København i denne uge, og med kommunikationsrådgivning fra mikkelbaekgaard.dk fik ScienceTalenter virkelig god medieomtale af deres Tivoli-event.

Arbejdet fra mikkelbaekgaard.dk bestod blandt andet af generel presserådgivning, gennemskrivning og udsendelse af pressemeddelelse samt opringninger til journalister op til eventen.

Har du en lignende event, som har brug for at komme ud over rampen, så kontakt mikkelbaekgaard.dk for gode råd og en god pris.