Tekster til Politiken-indstik om Alzheimers

Alzheimerindstik

mikkelbaekgaard.dk har leveret artikler til et indstik i Dagbladet Politiken om Alzheimers og demens. Indstikket er lavet af firmaet NCERT, der har produceret indstikket for Alzheimerforeningen i anledningen af den årlige Huskedag.

Demens er en af de største dødsårsager i Danmark og et voksende problem over hele verden. Det ønskede Alzheimerforeningen at sætte fokus på med indstik i Dagbladet Politiken. Indstikket skulle være optakt til den internationale Alzheimerdag, der i Danmark bliver kaldt Huskedag.

Alzheimerforeningen havde hyret firmaet NCERT til at stå for indstikket, som igen har hyret mikkelbaekgaard.dk til at skrive de fleste af artiklerne indstikket. Jeg har blandt andet lavet et interview med skuespilleren Ulf Pilgaard, der på ??stre Gasværk i november udviser demenssymptomer. Jeg har derudover også skrevet om bl.a. Danmarks manglende strategi på demensområdet og om børn og unge, der oplever demens hos forældrene.

Kontakt NCERT eller mikkelbaekgaard.dk, hvis du er interesseret i at få lavet et indstik, der sætter fokus på dine dagsordener.

Alzheimerindstik-2