Video fra mudret riesling-event på havnefronten

Jeg har lavet en lille video for Tysk Vinkontor, der viser stemningen fra en riesling-event på Københavns Havnefront til Kulturnatten. Her skulle et skib være sejlet ind med vin for fulde sejl – men inden da skete det uforudsigelige: Skibet sank i hårdt vejr.

På Kulturnatten var der masser af Riesling på Københavns havnefront. Her var gratis vin, pop-up vinbar og masser af mennesker, der nød dejlig vin fra Mosel i Tyskland. Men de mange vinflasker  var fyldt med mudder, havde slidte etiketter og bar noget af en historie med sig: Sejlskibet, der skulle have leveret flaskerne for fulde sejl, var desværre gået ned i hårdt vejr i Spodsbjerg Havn få dage forinden.

Vinen blev dog heldigvis fisket op igen og kørt til København i al hast, så der stadig var vin på kajen til det storstilede arrangement, der nu havde fået massiv mediedækning pga. den vilde historie med det sunkne skib og de stakkels sømænd, der havde været i havsnød.

Vinen på skibet havde jeg været med i Mosel og prøvesmage på en tur tilbage i august (den tur kan du læse om på min blog), og da det hele efterfølgende udviklede sig ganske uforudsigeligt, blev jeg hyret af Tysk Vinkontor til at lave en video nede fra havnen.

Læs mere om Tysk Vinkontor