Om Mikkel Bækgaard

Jeg hedder Mikkel Bækgaard og tilbyder ord, strategier og gennemtænkt kommunikation, der gør en forskel og samtidig er helt nede på jorden.

Jeg har bred erfaring fra kommunikationsverdenen og er en rutineret skribent og journalist, der leverer en bred vifte af formidlingsrelaterede ydelser til en god pris.

Kommunikation er håndværk og magi på samme tid. Der er mødet mellem mennesker og den fælles forståelse. Det er grundlaget for menneskelig interaktion, og kommunikation skaber skønhed, åbenbaringer og åbne grænser.

Jeg tilbyder alt fra overordnede strategiske tanker til helt konkrete produkter som fx artikler, hjemmesider og pressemeddelelser – alt det, der i sidste ende skal udmønte den store strategi i praksis.

For mig er det vigtigste at holde fokus på modtagerens behov og være tro mod disse. Du skal ikke forvente, at budskabet sælger sig selv og alle lytter ??? ej heller selvom du er administrerende direktør eller politisk leder. Ingen gider lytte, hvis ikke dit budskab er relevant, konkret og forståeligt. Du skal altid tage modtageren mere alvorligt end dig selv.

Jeg tror på at enkel og ærlig formidling får budskabet til at fremstå så klart som muligt. Væk med det overflødige lir, og frem med de ting, dine modtagere rent faktisk har brug for. Tager du modtagerne alvorligt og opfylder deres behov, skal din kommunikation nok lykkes – også når det kommer til alle dine strategiske vigtige pointer og overordnede formål.

Mikkel Bækgaard

Mere om Mikkel Bækgaard

Find mig på de sociale medier