Tekstforfatter

Jeg er en erfaren tekstforfatter og -redaktør. Derfor tilbyder jeg hjælp til at gøre dine tekster så gode som muligt.

Det kan fx være hjemmesidetekster, pressemeddelelser, flyers, casebeskrivelser eller virksomhedspræsentationer. En god tekst er nemlig essentiel for at få dit budskab klart igennem – og det kræver et professionelt og erfarent blik.

Jeg tilbyder både at skrive tekster helt fra bunden og at redigere dine udkast, så de bliver endnu bedre og helt skarpe.

Få redigeret dine tekster af en professionel teksforfatter

Gode tekstudkast bliver endnu bedre, hvis du lader en professionel tekstforfatter og redaktør gennemskrive dem. Jeg har mange års erfaring som tekstforfatter med at skærpe eksisterende tekster og få centrale budskaber frem i selv fagligt tunge tekster. Det har jeg blandt andet fra ansættelser i flere ministerier, en kommune og et pr-bureau, hvor juridisk eller ingeniørfaglige tekster har fået en kærlig opstramning til gavn for både læsere og afsendere.

Derfor får du hos mikkelbaekgaard.dk en sikker hjælp til, at dine tekstudkast får den helt rigtige vinkling og fremstår i så let tilgængeligt sprog som muligt – og uden de fagligt vigtige detaljer forsvinder.

Få skrevet tekster fra bunden

Jeg tilbyder også at skrive dine tekster fra bunden. En god tekst starter altid med udgangspunkt i både dine behov som afsender og for hvilke behov, teksten skal opfylde hos læseren.

Med hjælp fra mikkelbaekgaard.dk får du dermed tekster, der bedst muligt får dine budskaber frem, og som rammer målgruppen. Du får med andre ord tekster, der både er lette at læse, og som bygger på et solidt formidlingsfagligt fundament, som sikrer teksten gennemslagskraft. Det sikrer en god tekstforfatter nemlig.

Skrivemaskine

Her har jeg blandt andet leveret tekster