Fotos til tegneartikel i Hendes Verden

Første opslag i artiklen
Hvordan kan man lære at tegne? Og hvordan illustrerer man det med fotos? Det var opgaven, da jeg drog ud som fotograf for ugebladet Hendes Verden, hvor jeg sammen med journalist Line Hvid besøgte tegneren Ingrid Lill.

Line Hvid havde været på et meget inspirerende tegnekursus hos billedkunstner og illustrator Ingrid Lill på Sydsjælland. Denne inspiration ville Line gerne give videre til læserne i Hendes Verden, og derfor besøgte vi sammen tegneren – Line for at skrive artiklen og jeg for at tage de tilhørende fotos.

Det var inspirerende – selv for mig, der ikke kan tegne overhovedet – at besøge Ingrid og være fuldt fokuseret på at være fotograf denne dag. Ofte er jeg afsted både som journalist og fotograf på samme tid, men det var ret skønt bare at kunne koncentrere mig om at tegne med mit kamera og formidle Ingrids tegnetips i billedform.

Line Hvid og jeg har arbejdet sammen på en hel række artikler til Hendes Verden. Dette var dog første gang, at det ikke var med stylede studiefotos, men derimod med fotos ude fra marken.

Artiklen er i Hendes Verden i denne uge.

Ydelser i forbindelse med denne opgave