Ginmenukort og fotos til Bastard Café

Forsiden af ginmenuen
Brætspilscaféen Bastard Café har udvidet til – ud over at have masser af spil på hylderne – også at være en velassorteret ginbar. Jeg har udarbejdet et ginmenukort til caféen, så kunderne kan få hjælp til at sammensætte den perfekte gin-tonic. Arbejdet indebar smageworkshop med caféens personale, tekstforfatning, foto og layout af menuen.

Hvordan skal man som kunde – og personale – kunne overskue omkring 40 forskellige gins og omkring 10 forskellige tonics? Hvordan laver man et match, så man er sikker på, at det smager godt og giver en god smagsoplevelse? Det gør man ved at bruge det ginmenukort, som jeg har udarbejdet for Bastard Café i Huset i Magstræde i Københaven.

For at kunne give så god en beskrivelse af de omkring 40 forskellige gins, afhold jeg sammen med Bastard Café en smageorkshop. Her smagte vi os igennem alle caféens gins og deres tonics og kom med alle de smagsassociationer, vi kunne. Vi afprøvede også forskellige mixes af gins og tonics.

På baggrund af den workshop tog jeg hjem og skrev beskrivelser af alle gins og tonics – og eftermagte i øvrigt dem alle. Jeg delte også de forskellige gins op i kategorier, så det er nemmere for kunderne at finde en, de kan lide. Ved hver gin er der også et par forslag til hvilke tonics, dens smager godt sammen med – det er nemlig bestemt ikke ligegyldigt.

Opgaven for Bastard Café indebar også fotos af caféen samt layout at menukortet.

Se ginmenukortet her (PDF)

Læs mere om Bastard Café 

Det trykte menukort
Side fra menukortet
Ydelser i forbindelse med denne opgave
Stikord