Nu også skribent for smagogbehag

Forsiden af bladet
I den nye udgave af mad- og gourmetmagasinet smagogbehag har jeg to artikler med. Dermed debuterer jeg som skribent for bladet, som er et af landets førende madblade - og det er jeg naturligvis meget stolt over.

Den ene af artiklerne handler om ostemageren Mads Østergaard-Clausen. Han er udviklingschef hos Arla Unika og har en punk-rock-inspireret tilgang til at lave oste - også selvom han er ansat i en milliardkoncern som Arla.

Anledningen til artiklen er, at han som den første er blevet tildelt Øl- og Mad-prisen, som blev uddelt i september i samarbejde mellem smagogbehag og foreningen Danske Ølentusiaster.

Den anden artikel er et portræt at køkkentøjsfirmaet Le Creuset, som de fleste danskere kender - og  faktisk har 8 ud 10 danskere med interesse for gastronomi  et af firmaets produkter stående.

Firmaet fylder 90 i år, og det markerer bladet altså med et portræt. Begge artikler er jeg rigtigt stolte af, og jeg kan  allerede nu afsløre, at flere artikler er på vej fra mig til bladet. 

Artiklen om Le Creuset
Artiklen om Mads Østergaard
Kunde
Ydelser i forbindelse med denne opgave