Seneste nyheder og cases

Mejeriforeningen står bag kampagnen Ost&Ko, der sætter fokus på danske oste. Kampagnen har netop udsendt et magasin, som jeg har leveret og stylet to opskrifter til.
Geneve er mere end internationale organisationer og Genevesøens berømte fontæne. I dagens rejsesektion i Politiken guider jeg til tre hippe kvarterer i den schweiziske storby.
I denne uges juleudgave af ugebladet Hendes Verden har jeg leveret fotos til et portræt af den legendariske danske klippe-designer Jette Fröhlich. Og i Sally's, der kommer sammen med bladet, har jeg også lavet fotos af en pakkekalender af tændstikæsker.
Hvordan laver man bedst bearnaise? Og hvor er de bedste steder at spise fast food i København? Det får du gode bud på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig Gourmet, hvor jeg har testet tre forskellige måder at lave bearnaise på og talt med indehaveren af Gasoline Grill om fast food-steder.
Sverige er den perfekte ramme om skiferien – både for nybegyndere og øvede. Det er budskabet i en række annonceartikler – såkaldte advertorials – jeg har leveret til Visit Sweden gennem bureauet Wunderkind.
Hvor meget ved vi egentlig om demens, og hvor langt er vi fra en kur? Det var spørgsmålene, jeg stillede i seneste udgave af Alzheimerforeningens medlemsblad. Her blev jeg hyret som gæsteredaktør til bladet, hvor jeg har skrevet fire artikler, leveret fotos og redigeret resten af indholdet.
Dansk vin er faktisk værd at drikke. Derfor tager jeg temperaturen på dansk vin i en stor artikel i seneste udgave af Mad&Bolig.
Svampesæsonen er over os, og det fejrer jeg med en reportage fra en svampetur i Gribskov i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Landsbyen Skåne-Tranås i det sydligste Sverige er mest kendt for den fantastiske restaurant Daniel Berlin Krog. Men selv uden en reservation på restauranten er byen et besøg værd. Det har jeg skrevet om i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Hvor svært er det egentlig at lave sine egne – endda lagrede – oste? Faktisk ikke så svært endda. Det har jeg skrevet en artikel om i det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig.
Raw ‘n’ Rice er en ny sushibar i Farum, der netop er åbnet. Her tager man klar kommunikation alvorligt, så jeg blev hyret til at skrive små tekster til deres menukort.
Oslo byder på mere end Holmenkollen og det norske kongeslot. Byen er også rig på madoplevelser med fisk og skaldyr i verdensklasse. Det kan du læse om i denne uge i ugebladet Søndag, hvor jeg spiser alt godt fra havet i den norsk hovedstad.
Hvordan kan man lære at tegne? Og hvordan illustrerer man det med fotos? Det var opgaven, da jeg drog ud som fotograf for ugebladet Hendes Verden, hvor jeg sammen med journalist Line Hvid besøgte tegneren Ingrid Lill.
I det nye nummer af modemagasinet IN kan du komme helt til tops. Her har jeg nemlig skrevet en guide til verdens højest beliggende hovedstad, La Paz i Bolivia. Jeg har også talt med danske Kamilla Seidler, der i en årrække stod bag den meget roste Restaurant Gustu i byen.
Saorge i Sydfrankrig er den mest vidunderlige bjergby, jeg nogensinde har besøgt. Den har jeg skrevet en stor artikel om i dagens udgave af Politiken, hvor henvisning til artiklen tilmed præger hele forsiden af rejsesektionen.
I denne uge byder Ugebladet Søndag på en rejsereportage fra Lønstrup i Nordjylland. Her står jeg både for tekst og billeder til artiklen.
Brætspilscaféen Bastard Café har udvidet til – ud over at have masser af spil på hylderne – også at være en velassorteret ginbar. Jeg har udarbejdet et ginmenukort til caféen, så kunderne kan få hjælp til at sammensætte den perfekte gin-tonic. Arbejdet indebar smageworkshop med caféens personale, tekstforfatning, foto og layout af menuen.
Sommerlige Nordsjælland får den store tur i seneste nummer af magasinet Isabellas, hvor jeg har skrevet en seks siders guide til området.
Da billedskærer Victor Espinoza skulle have lavet ny hjemmeside hyrede ham mig til både at lave hjemmesiden og tage de tilhørende fotos.
Tidligere på foråret var jeg en tur i Geneve, og det har jeg skrevet om i ugens udgave af Ugebladet Søndag.