Stemnings- og reportagefotos

Virksomheder har ofte brug for billeder fra deres virkelighed - fx fra selve virksomheden, fra events og lignende. Eller bare særlige billeder, formidler det univers, som virksomheden repræsenterer. Jeg tilbyder at lave fotos fra virksomheder, fx fra en konference, en event eller måske en vinsmagning.
Hotel Marina Hotel Marina Hotel Marina Hotel Marina

Hotel Marina - Interiør

Billeder af interiør, værelser og mødelokaler på Hotel Marina i Vedbæk
Havhøst Havhøst Havhøst Havhøst

PR-fotos for Havhøst

Havhøst formidler mad fra havet til blandt andet til skoleelever. En kold decemberdag var jeg ude og skyde billeder, som Havhøst kan bruge i pr- og undervisningsmaterialer.
Klemmes Hairdresser Klemmes Hairdresser Klemmes Hairdresser Klemmes Hairdresser

Klemme’s Hairdresser

Klemme’s er en hyggelig og intim frisørsalon i indre by I København. Her lavede jeg fotos til brug for blandt andet nyt website.
Latte art Kaffe i kop Cupping Cuping

Europa Kaffe & Te

Billeder for Europa Kaffe & Te i Aarhus, blandt andet til brug på ny hjemmeside.
Teoriundervisning Teoriundervisning Therese Jabr Therese med bil

Den Loyale Køreskole

Fotos til Den Loyale Køreskole, nystartet køreskole i på Amager Strandvej i København
Kok bager Kok bager Folk i buffet Buffet

Europa 1989 Kantiner

Billeder fra Europa 1989 Kantiner - modbilleder, liv ved buffeten, kokke i køkkenet.

Restolution, stemningsbilleder

Restolution laver kasseapparater samt bestillings- og betalingssystemer til restauranter. Dem har jeg i flere omgange haft fornøjelsen af at skyde stemnings- og produktofotos for.
Home Hørsholm Søllerød Home Hørsholm Søllerød Home Hørsholm Søllerød Home Hørsholm Søllerød

Home Hørsholm Søllerød

Stemningsbilleder og portrætter fra Home Hørsholm Søllerød
Derma Solution Derma Solution Derma Solution Derma Solution

Derma Solution

Derma Solution er en skønhedsklinik på Amager, som jeg fotograferede for Sweetdeal.
Vinflasker Bülow lakrids Te Tony

Vinbutikken Hillerød

Vinbutikken Hillerød skulle bruge fotos fra butikken til ny hjemmeside og SoMe-aktiviteter.
Nordkyst revision Jens Jørgen Damberg, nordkyst revision Skrivebord Medarbejdere, nordkyst revision

Nordkyst Revision

Nordkyst Revision i Helsinge skulle bruge stemningsfotos fra virksomheden til brug på deres nye hjemmeside.
Kira Milan skænker rose champagne Kira Milan Skænker champagne Champagne på bord champagne på bord

Kira Milan, Champagneuniverset

Kira Milan fra Champagneuniverset skulle bruge fotos af sig selv i gang med at formidle og skænke champagne, som hun kunne bruge i sin markedsføring.
Lyttere i salen Snak efter ceremoni Lyttere i salen Pelle Dragsted m.fl.

Folketingets åbning hos Humanistisk Samfund

Humanistisk Samfund inviterede for andet år i træk politikere og interessenter til en ikke-religiøs højtideligt i forbindelse med Folketingets åbning d. 1. oktober. Eventen fandt sted i Hofteatret på Christiansborg, hvor jeg var hyret til at levere reportagebilleder i meget lidt lys.
Færgecafeen eksteriør Herrer driver øl Herrer tager mad Erik serverer snaps

Stemningsbilleder fra Chistianshavns Færgecafé

Den hyggelige færgecafé på Christianshavn skulle bruge en række stemningsfotos af liv i og omkring restauranten. Derfor hyrede de mig en sommeraften til at tage billeder af en række gæster, som indehaveren havde inviteret.
Bourgogne-vinsmagning på Restaurant Marchal Bourgogne-vinsmagning på Restaurant Marchal Bourgogne-vinsmagning på Restaurant Marchal Bourgogne-vinsmagning på Restaurant Marchal

Bourgogne-vinsmagning på Restaurant Marchal

Theis-vine, som importerer bougogne-producenten Domaine de Bellene inviterede til frokost og smagning på Marchal på Hotel d'Angleterre.
Journalist tager fotos med mobil Kvinde smager på vin Rosé i et glas xx

InterRhône-event på Restaurant AOC

Fotoreportage fra smagning af Rhône-vine på Restaurant AOC, hvor jeg var hyret som fotograf.

Relevante nyheder og cases

Europa Kaffe & Te er et kafferisteri i Århus, der leverer kaffe og te til en lang række kunder. Dem havde jeg fornøjelsen af både at levere fotos og tekster til, da de i foråret skulle have ny hjemmeside.
Der var både strand og ølbar, da jeg for nylig fotograferede for Restolution. De havde fløjet en engelsk model ind til lejligheden og det blev to intense dages fotoshoot.
Havhøst er en forening, der formidler mad fra havet, blandt andet for skolebørn. En kold decemberdag mødte jeg op for at skyde fotos til pr- og undervisningsmateriale for foreningen.
Der skulle fuld knap på den dynamiske klipning, da jeg for nylig lavede video for Klemme's Hairdresser i København. Ud over video havde jeg også fornøjelsen at lave fotos fra frisørsalonen i Ny Adelgade i København.
Den Loyale Køreskole er en nystartet køreskole på Amager Strandvej i København. Her blev jeg på en anbefaling fra en god kollega hyret til at lave hjemmeside og fotos for køreskolen.
For et par uger siden var jeg med familien på Bornholm. Her besøgte vi blandt andet den skønne Hjorths Fabrik, hvor vi prøvede kræfter med selv at lave keramik. Det har jeg skrevet en artikel om til dagens udgave af Politikens rejseredaktion.
Der er storslået natur på det nordlige Als, hvor man har lavet et storstilet naturgenopretningsprojekt. Her blev en række fjordarme tilbage i 1800-tallet lavet til landbrugsjord, men er nu lavet om til søer. Det kan du læse en reportage fra i dagens udgave af Politiken Rejser.
Porto er en guddommeligt smuk by, beliggende ved Atlanterhavet og Douroflodens udløb. Skønt er også området øst for byen med vinmarker og masser af oplevelser. Og du kan komme med til det hele i ugens udgave af Femina, hvor jeg har lavet en guide til byen og området omkring.
Der var folk ved buffeten, kokke i køkkenet og masser af mad, da jeg brugte en dag på at lave reklamebilleder for Europa 1989 Kantiner.
Restolution laver bestillings- og betalingssystemer til restauranter. For nylig havde jeg fornøjelsen af at tage billeder for dem.
Hvordan bliver tang en naturlig del af vores hverdagsmad. Det var spørgsmålet, da Havhøst inviterede en flok kokke til jamsession. Jeg var med med notesblok og kamera og havde i lørdags en reportage herfra i Politikens Lørdagsliv.
Vinbutikken hjemmesiden har fået ny hjemmeside, som jeg har leveret tekster og fotos til.
Humanistisk Samfund inviterede for andet år i træk politikere og interessenter til en ikke-religiøs højtideligt i forbindelse med Folketingets åbning d. 1. oktober. Eventen fandt sted i Hofteatret på Christiansborg, hvor jeg var hyret til at levere reportagebilleder i meget lidt lys.
Den hyggelige restaurant Christianshavns Færgecafé havde brug for billeder af stemningen i restauranten. Derfor inviterede ejeren en flok venner på besøg og hyrede mig til at tage billeder af dem.