Hjemmesider

Jeg tilbyder en bred vifte af webrelaterede ydelser – alt fra udvikling af nye hjemmesider til optimering af tekster og rådgivning i forbindelse med eksisterende sites.

Jeg har både stor teknisk indsigt i webmediet og kan samtidig rådgive omkring struktur, sprog og design af hjemmesider. Derfor kan jeg gøre en forskel, hvad enten du ønsker en helt ny hjemmeside eller skal forbedre en eksisterende.

Nye hjemmesider

Skal du eller dit firma have en ny hjemmeside, forestår mikkelbaekgaard.dk gerne arbejdet – både hvis der er tale om en enkel lille præsentationsside eller et mere komplekst site. Jeg tilbyder udvikling og projektledelse af nye hjemmesider i blandt andet de to gratis open source cms-systemer Drupal og WordPress.

Af enkle hjemmesider har jeg blandt andet lavet et præsentationssite for cafeen Øens Spisested, hjemmeside til træskærerfirmaet Artesano og naturligvis min egen side.

Og af komplekse sider har jeg stået websiden til Facebook-succesen Kreativ Med Ungerne og gennem mit tidligere arbejde stået i spidsen for store Drupal-baserede sites i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter (mbbl.dk og livogland.dk).

Har du brug for teknisk krævende løsninger og avanceret design, inddrager jeg gerne dygtige eksperter fra mit netværk.

Eksisterende hjemmesider

Jeg tilbyder også drift, udvikling og forbedring af eksisterende hjemmesider.

Har du fx brug for at få strammet op på strukturen og teksterne på dit site, eller har du brug for løbende assistance til at vedligeholde og opdatere, så kan mikkelbaekgaard.dk være til hjælp.

Generelt har jeg mange års erfaring som webredaktør og er derfor vant til hele tiden at udvikle og forbedre hjemmesider – både på strukturelt plan og rent sprogligt. Jeg har blandt andet være involveret i driften af det tidligere integrationsministeriums portal nyidanmark.dk og haft ansvaret for flere hjemmesider i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

mikkelbaekgaard.dk har blandt andet gennemskrevet tekster og givet rådgivning om struktur og opbygningen af hjemmesiden for webtilgængelighedsfirmaet Diversa.

Relevante nyheder og cases

Advokaterne Susanne Graffmann og Susanne Ravn er gået sammen om et fælles kontor og en fælles hjemmeside. Jeg har haft fornøjelsen af at lave både deres hjemmeside og de tilhørende fotos.
Linda Secher er selvstændig socialrådgiver og hjælper blandt andet folk fanget i højkonflikt skilsmisser. Jeg har har haft fornøjelsen af både at tage en række fotos og Linda og lave hendes hjemmeside, inklusiv design og tekstarbejde.
Psykologisk Udredning er en nystartet klinik i Værløse, der tilbyder udredning og diagnosticering af psykiske lidelser. Bag klinikken står psykolog Jonas Nikolaj Lindegaard Wridt. Jeg har lavet hjemmesiden, hjulpet med tekstredigering og taget portrætfotos i mit fotostudie.
En ny køkkenchef med godt cv var anledning til at iværksætte en presseindsats for restaurant og vinbar Deligreco. En veltilrettelagt pressemeddelelse og relevant opfølgning førte til to positive madanmeldelser i hhv. Berlingske og Politiken og omtale på det førende Københavner-site migogkbh.dk.
Den Loyale Køreskole er en nystartet køreskole på Amager Strandvej i København. Her blev jeg på en anbefaling fra en god kollega hyret til at lave hjemmeside og fotos for køreskolen.
Global Voices er et non-profit-projekt, drevet af Anne-Marie Finch, der sætter fokus på såkaldt ‘belongingness’ i virksomheder og ledelse over hele verden. Jeg har lavet hjemmeside for projektet og hjulpet med den tekniske udvikling af platformen for projektets tilhørende podcast.
Foreningen #roskildejob formidler frivillige jobs på Roskilde Festivalen for derigennem at støtte en spejdergruppe i Vestsjælland. Jeg har lavet ny hjemmeside for foreningen, hvor jeg også har gennemskrevet alle deres tekster.
I underskønne Odsherred med udsigt til Sejrø Bugt ligger Vejrhøj Vingård. De skulle have revitaliseret deres hjemmeside, og derfor kontaktede de mig,
Da billedskærer Victor Espinoza skulle have lavet ny hjemmeside hyrede ham mig til både at lave hjemmesiden og tage de tilhørende fotos.
Det lille rekrutteringsfirma Basic Advice har fået lavet en ny hjemmeside, som jeg har stået for.
Forvandlingskuglen - en hyggelig legetøjs- og interiørbutik på Amager - har fået sig en hjemmeside. Den har jeg lavet, ligesom jeg har taget billederne og skrevet teksterne.
Møbelpolstrer og møbeldesigner Palsby og Nash på Amager har fået ny hjemmeside. Den har jeg lavet, ligesom jeg også har taget billederne til hjemmesiden.
Øens Spisested på Amager - som er cafeen i det kommunale aktivitetshus Prismen - har fået ny hjemmeside og nye mad- og stemningsfotos. Det har jeg stået for.