Jeg udvikler opskrifter på velsmagende mad til magasiner, aviser og min egen blog. Og jeg står ofte for billederne selv.
Min erfaring som journalist, stylist og fotograf går hånd i hånd med mine solide evner i et køkken, når jeg udvikler opskrifter til forskellige kunder. Det kan både være helt enkle retter og mere avancerede kreationer, der inspirerer læserne og bliver præsenteret, så tænderne løber i vand.
Jeg står ofte også for stylingen og fotos af retterne.
Siden 2009 har jeg skrevet om mad og præsenteret opskrifter på min madblog, mikkelsmadblog.dk - faktisk var det den, der fik mig igang. I dag skriver jeg stadig på min blog, hvor jeg elsker at præsentere opskrifter og give inspiration.
Før jul blev jeg spurgt af Ost&Ko, om jeg ville udvikle en festlig opskrift til dem med mont d’or-ost. Det blev til en lækker luksustoast med blandt andet trøffel.
Ænder hører jul og mortensaften til. Men det kan nu spises hele året, og endda komme fra Danmark. Det ser jeg nærmere på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg også har lavet tre opskrifter retter på and.
Snegle på bordet associeres af mange med noget ærkefransk. Men snegle hører sig til i mange forskellige køkkener - også i det danske. Det kan man læse om i min artikel om snegle i seneste udgave af Mad&Bolig.
Hvordan laver man en lækker vegetarisk forårsret med ost? Det var udfordringen, da jeg skulle udvikle en opskrift til kampagnen Ost&Ko, som Mejeriforeningen står bag.
Mejeriforeningen står bag kampagnen Ost&Ko, der sætter fokus på danske oste. Kampagnen har netop udsendt et magasin, som jeg har leveret og stylet to opskrifter til.
Hvordan var maden på Mallorca før masseturismen og alle grisefesterne? Det kan man læse om i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg har skrevet en artikel – faktisk den femte artikel i alt – fra en tur til Mallorca sidste år.