Foodstyling

We Meat

We Meat er kundemagasin for Danske Slagtermestre og Danmarks eneste magasin om kød. Her lavede jeg gennem flere udgaver af bladet fotos og styling til magasinet.

Madsen Catering

Fotos af nytårsmenu for Madsen Catering i Lynge.

Relevante nyheder og cases

Hvordan laver man en lækker vegetarisk forårsret med ost? Det var udfordringen, da jeg skulle udvikle en opskrift til kampagnen Ost&Ko, som Mejeriforeningen står bag.
Mejeriforeningen står bag kampagnen Ost&Ko, der sætter fokus på danske oste. Kampagnen har netop udsendt et magasin, som jeg har leveret og stylet to opskrifter til.
Så er der en ny udgave af slagtermagasinet We Meat på gaden. Dette magasin har jeg endnu engang skrevet en række artikler til, ligesom jeg har stylet og fotograferet en stor del af billederne.
Carlsberg har fået lavet en række nye reklamefotos. På en del af billederne er der mad på, og stylingen af den mad har jeg stået for – ligesom jeg har været ansvarlig for at få øllene til at tage sig så indbydende ud som muligt.
Nyeste udgave af Mesterslagterens kundemagasin We Meat er nu på gaden. Og heri her jeg stået for at tage hovedparten af billederne – inklusiv madstyling. Derudover har jeg skrevet flere af artiklerne i magasinet.
Man skal drikke hvidvin til ost, siger mange eksperter. Og jeg giver dem ret. Det har jeg skrevet et indlæg om på Arlas Castello-blog.