Tekster

Jeg er en erfaren tekstforfatter og redaktør. Derfor tilbyder jeg hjælp til at gøre dine tekster så gode som muligt.

Det kan fx være hjemmesidetekster, pressemeddelelser, flyers, casebeskrivelser eller virksomhedspræsentationer. En god tekst er nemlig essentiel for at få dit budskab klart igennem – og det kræver et professionelt og erfarent blik.

Jeg tilbyder både at skrive tekster helt fra bunden og at redigere dine udkast, så de bliver endnu bedre og helt skarpe.

Få redigeret dine tekster af en professionel teksforfatter

Gode tekstudkast bliver endnu bedre, hvis du lader en professionel tekstforfatter og redaktør gennemskrive dem. Jeg har mange års erfaring som tekstforfatter med at skærpe eksisterende tekster og få centrale budskaber frem i selv fagligt tunge tekster. Det har jeg blandt andet fra ansættelser i flere ministerier, en kommune og et pr-bureau, hvor juridisk eller ingeniørfaglige tekster har fået en kærlig opstramning til gavn for både læsere og afsendere.

Derfor får du hos mikkelbaekgaard.dk en sikker hjælp til, at dine tekstudkast får den helt rigtige vinkling og fremstår i så let tilgængeligt sprog som muligt – og uden de fagligt vigtige detaljer forsvinder.

Få skrevet tekster fra bunden

Jeg tilbyder også at skrive dine tekster fra bunden. En god tekst starter altid med udgangspunkt i både dine behov som afsender og for hvilke behov, teksten skal opfylde hos læseren.

Med hjælp fra mikkelbaekgaard.dk får du dermed tekster, der bedst muligt får dine budskaber frem, og som rammer målgruppen. Du får med andre ord tekster, der både er lette at læse, og som bygger på et solidt formidlingsfagligt fundament, som sikrer teksten gennemslagskraft. Det sikrer en god tekstforfatter nemlig.

Relevante nyheder og cases

Linda Secher er selvstændig socialrådgiver og hjælper blandt andet folk fanget i højkonflikt skilsmisser. Jeg har har haft fornøjelsen af både at tage en række fotos og Linda og lave hendes hjemmeside, inklusiv design og tekstarbejde.
Psykologisk Udredning er en nystartet klinik i Værløse, der tilbyder udredning og diagnosticering af psykiske lidelser. Bag klinikken står psykolog Jonas Nikolaj Lindegaard Wridt. Jeg har lavet hjemmesiden, hjulpet med tekstredigering og taget portrætfotos i mit fotostudie.
Europa Kaffe & Te er et kafferisteri i Århus, der leverer kaffe og te til en lang række kunder. Dem havde jeg fornøjelsen af både at levere fotos og tekster til, da de i foråret skulle have ny hjemmeside.
Den Loyale Køreskole er en nystartet køreskole på Amager Strandvej i København. Her blev jeg på en anbefaling fra en god kollega hyret til at lave hjemmeside og fotos for køreskolen.
Pengeby er et læringsspil fra Danske Bank, der skal lære børn i indskolingen om penge. Jeg har leveret tekster til den nyeste udgave af spillets hjemmeside og både skrevet og indtalt speaks til videoer, der præsenterer spillet.
Vinbutikken hjemmesiden har fået ny hjemmeside, som jeg har leveret tekster og fotos til.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Foreningen #roskildejob formidler frivillige jobs på Roskilde Festivalen for derigennem at støtte en spejdergruppe i Vestsjælland. Jeg har lavet ny hjemmeside for foreningen, hvor jeg også har gennemskrevet alle deres tekster.
I underskønne Odsherred med udsigt til Sejrø Bugt ligger Vejrhøj Vingård. De skulle have revitaliseret deres hjemmeside, og derfor kontaktede de mig,
Sweetdeal D'luxe tilbyder kunderne gode deals på madoplevelser. Jeg har gennem den sidste tid leveret fotos til websitet fra en række forskellige restauranter.
Hvordan laver man en lækker vegetarisk forårsret med ost? Det var udfordringen, da jeg skulle udvikle en opskrift til kampagnen Ost&Ko, som Mejeriforeningen står bag.
Mejeriforeningen står bag kampagnen Ost&Ko, der sætter fokus på danske oste. Kampagnen har netop udsendt et magasin, som jeg har leveret og stylet to opskrifter til.
Sverige er den perfekte ramme om skiferien – både for nybegyndere og øvede. Det er budskabet i en række annonceartikler – såkaldte advertorials – jeg har leveret til Visit Sweden gennem bureauet Wunderkind.
Raw ‘n’ Rice er en ny sushibar i Farum, der netop er åbnet. Her tager man klar kommunikation alvorligt, så jeg blev hyret til at skrive små tekster til deres menukort.
Brætspilscaféen Bastard Café har udvidet til – ud over at have masser af spil på hylderne – også at være en velassorteret ginbar. Jeg har udarbejdet et ginmenukort til caféen, så kunderne kan få hjælp til at sammensætte den perfekte gin-tonic. Arbejdet indebar smageworkshop med caféens personale, tekstforfatning, foto og layout af menuen.
Folkeskolen er lig med fællesskab og mangfoldighed og bør være det naturlige valg. Det var hovedbudskabet i det annonceindstik, som Skolelederforeningen udgav som tillæg til Politiken og Jyllands-Posten i lørdags. Heri havde jeg skrevet hovedparten af teksterne.
I weekenden havde både Politiken og Jyllands Posten et annonceindstik fra KL med fokus på bæredygtig grøn omstilling i kommunerne og den cirkulære økonomi. Det indstik havde jeg og min kone Line Hvid leveret størstedelen af teksterne til gennem firmaet NCERT, der producerede det.
Den hidtil største enkeltopgave for mit lille firma er netop landet i sit færdige format. Til det nye turistmagasin fra Destination Sønderjylland har jeg skrevet ikke mindre end 19 artikler.
Det lille rekrutteringsfirma Basic Advice har fået lavet en ny hjemmeside, som jeg har stået for.
Lørdag d. 24. september er der international Alzheimerdag. I den forbindelse har Alzheimerforeningen udgivet et avis-indstik, der i sidste weekend blev trykt i Politiken og Jyllands Posten. Jeg har skrevet størstedelen af teksterne til indstikket.