Kommunikationsrådgivning

Få hjælp til de mange udfordringer og dilemmaer, som god kommunikation kræver, at du har styr på. Jeg tilbyder hjælp og kommunikationrådgivning til både de helt konkrete produkter og de store strategiske linjer.

Hos mikkelbaekgaard.dk giver jeg hjælp og rådgivning til at målrette din kommunikation og satse på de mest relevante kanaler. Jeg giver overblik over, hvilke kanaler og budskaber, du bør satse på, så du bedst muligt rammer modtagerne og opfylder dine strategiske mål.

Det gør jeg med udgangspunkt i mange års erfaring som kommunikationsmedarbejder og freelance konsulent. Jeg har blandt andet designet pressestrategi for spejderbevægelsens 100 års jubilæum, skrevet hundredevis af pressemeddelelser og rådgivet kolleger og projektgrupper i flere ministerier.

Få hjælp til budskaber og medievalg

Ved at bruge mikkelbaekgaard.dk som din kommunikationsrådgiver får du professionel rådgivning om blandt andet medievalg og budskaber. Hvad er de centrale budskaber og signaler, din virksomhed vil udstråle? – og hvilke medier skal du benytte for at kommunikere dem?

Jeg giver brugbar rådgivning, der mere handler om at få budskaberne ud over rampen end at pakke dem ind i fine ord. Derfor tilbyder jeg både hjælp med at tegne de overordnede linjer og til at udarbejde de konkrete produkter.

Relevante nyheder og cases

En ny køkkenchef med godt cv var anledning til at iværksætte en presseindsats for restaurant og vinbar Deligreco. En veltilrettelagt pressemeddelelse og relevant opfølgning førte til to positive madanmeldelser i hhv. Berlingske og Politiken og omtale på det førende Københavner-site migogkbh.dk.
Global Voices er et non-profit-projekt, drevet af Anne-Marie Finch, der sætter fokus på såkaldt ‘belongingness’ i virksomheder og ledelse over hele verden. Jeg har lavet hjemmeside for projektet og hjulpet med den tekniske udvikling af platformen for projektets tilhørende podcast.