Journalistik

Jeg tilbyder journalistiske artikler og produkter i alle genrer – til alt fra aviser og magasiner til webmedier og client publishing-produkter.

Jeg sætter en dyd i, at mine journalistiske produkter er velskrevne og velresearchede, ligegyldig om det er lange artikler eller korte notitser.

Mine kunder er primært magasiner og aviser, hvor jeg skriver mad- rejse- og livstilsorienterede artikler.

Jeg har en stor viden om den gastronomiske verden, men tilbyder også artikler om andre emner og til andre medier. Blandt andet har jeg også leveret artikler til annonce-indstik i Dagbladet Politiken og skrevet flere artikler om design og antikviteter til Politiken. Dertil kommer, at jeg er erfaren rejsejournalist, som leverer rejsereportager til en række medier.

Også med strategisk fokus

Der er dog også mere alvorlige emner på bloggen, når jeg skriver artikler om demens til Alzheimerforeningens medlemsblad - et magasin, jeg har også har været gæsteredaktør for. Og jeg har stor erfaring med at levere artikler med et strategisk fokus - fx i annonceindstik eller i kundemagasiner.

Jeg har også tidligere blandt andet været fast skribent for det nu nedlagte magasin NYIDANMARK (Integrationsministeriet), redaktør og skribent for tre magasiner i Det Danske Spejderkorps og været filmanmelder og journalist for filmnet.dk.

Jeg leverer i øvrigt selv fotos til de fleste af de artikler, jeg laver. Derfor kan det ofte betale sig at sende mig afsted på en opgave, hvor der både kommer fængende ord og gode billeder med hjem.

Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en skribent til dine udgivelser.

Relevante nyheder og cases

Geneve er mere end internationale organisationer og Genevesøens berømte fontæne. I dagens rejsesektion i Politiken guider jeg til tre hippe kvarterer i den schweiziske storby.
Hvordan laver man bedst bearnaise? Og hvor er de bedste steder at spise fast food i København? Det får du gode bud på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig Gourmet, hvor jeg har testet tre forskellige måder at lave bearnaise på og talt med indehaveren af Gasoline Grill om fast food-steder.
Sverige er den perfekte ramme om skiferien – både for nybegyndere og øvede. Det er budskabet i en række annonceartikler – såkaldte advertorials – jeg har leveret til Visit Sweden gennem bureauet Wunderkind.
Hvor meget ved vi egentlig om demens, og hvor langt er vi fra en kur? Det var spørgsmålene, jeg stillede i seneste udgave af Alzheimerforeningens medlemsblad. Her blev jeg hyret som gæsteredaktør til bladet, hvor jeg har skrevet fire artikler, leveret fotos og redigeret resten af indholdet.
Dansk vin er faktisk værd at drikke. Derfor tager jeg temperaturen på dansk vin i en stor artikel i seneste udgave af Mad&Bolig.
Svampesæsonen er over os, og det fejrer jeg med en reportage fra en svampetur i Gribskov i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Landsbyen Skåne-Tranås i det sydligste Sverige er mest kendt for den fantastiske restaurant Daniel Berlin Krog. Men selv uden en reservation på restauranten er byen et besøg værd. Det har jeg skrevet om i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Hvor svært er det egentlig at lave sine egne – endda lagrede – oste? Faktisk ikke så svært endda. Det har jeg skrevet en artikel om i det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig.
Oslo byder på mere end Holmenkollen og det norske kongeslot. Byen er også rig på madoplevelser med fisk og skaldyr i verdensklasse. Det kan du læse om i denne uge i ugebladet Søndag, hvor jeg spiser alt godt fra havet i den norsk hovedstad.
I det nye nummer af modemagasinet IN kan du komme helt til tops. Her har jeg nemlig skrevet en guide til verdens højest beliggende hovedstad, La Paz i Bolivia. Jeg har også talt med danske Kamilla Seidler, der i en årrække stod bag den meget roste Restaurant Gustu i byen.
Saorge i Sydfrankrig er den mest vidunderlige bjergby, jeg nogensinde har besøgt. Den har jeg skrevet en stor artikel om i dagens udgave af Politiken, hvor henvisning til artiklen tilmed præger hele forsiden af rejsesektionen.
I denne uge byder Ugebladet Søndag på en rejsereportage fra Lønstrup i Nordjylland. Her står jeg både for tekst og billeder til artiklen.
Sommerlige Nordsjælland får den store tur i seneste nummer af magasinet Isabellas, hvor jeg har skrevet en seks siders guide til området.
Tidligere på foråret var jeg en tur i Geneve, og det har jeg skrevet om i ugens udgave af Ugebladet Søndag.
Madkulturen i Florida er præget af sol, havet og indflydelse fra mange steder på én gang. Det har jeg skrevet om i magasinet Mad&Venner. Desværre er det sidste artikel, jeg laver for bladet, for magasinet lukker til min store ærgrelse med dette nummer.
Øen Sanibel ud for Floridas vestkyst er et roligt tropisk paradis. I denne udgave af modemagasinet IN har jeg en artikel fra denne ø med. Jeg har naturligvis også taget billederne til artiklen.
For anden gang stiller kokken fra Svinkløv Badehotel, Kenneth Toft-Hansen, op i verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, Bocuse d’Or. Læs mit interview med ham i seneste udgave af Mad&Venner.
At demens er andet end blot Alzheimer ved Julie og Vibeke Kjær alt om. Som pårørende til en dement med en mindre kendt demensform kan det være svært at få omverdenen til at forstå, at demens ikke kun handler om manglende hukommelse. Det kan du læse om i forsidehistorien i Alzheimerforeningens blad, som jeg har skrevet.
Ukrudt behøves ikke være en irriterende plage for haveejeren. Det kan faktisk også være en velsmagende delikatesse. Det kan du læse om i seneste nummer af magasinet Isabellas, hvor jeg tog med naturvejleder og urte-ekspert Søren Espersen i haven.
Hvordan var maden på Mallorca før masseturismen og alle grisefesterne? Det kan man læse om i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg har skrevet en artikel – faktisk den femte artikel i alt – fra en tur til Mallorca sidste år.