Video

Jeg leverer videoer til kunder - enten hele videoer, hvor jeg står for det hele, eller dele af videoer, hvor jeg leverer fx speaktekster.

Jeg råder over udstyr og erfaring til at producere mindre videoer – fx til nettet eller intern brug i virksomheder. Jeg kan optage og redigere dem selv, eller jeg kan aktivere mit netværk efter behov og ambitionsniveau.

Videoer om vin

mikkelbaekgaard.dk har blandt andet produceret en række videoer for Tysk Vinkontor. Videoerne sætter fokus på tysk vin og viser glæden og mangfoldigheden i de tyske dråber. Videoerne for Tysk Vinkontor har jeg både optaget og redigeret.

Video om forsikring for Fødevarevirksomheder

Hvordan finder man den bedste forsikring som en lille fødevarevirksomhed? Det gør man ved at få hjælp fra SMV Fødevarer, der er en brancheorganisation for små og mellemstore fødevarevirksomheder, og som jeg lavede en lille video for til at promovere deres tilbud.

Speaks til videoer

Jeg har også skrevet speaks til andre videoproducenter, som har haft brug for præcise ord til at ledsage de levende billeder.

Det har jeg blandt andet for webtilgængelighedsfirmaet Diversa, der skulle bruge en tekst til en præsentationsfilm. Og til fotografen Mark Trustrup, der producerede en video for en erhvervskole i København.