Isabellas Aller Media

Livsstilsmagasinet Isabellas er af mine tilbagevendende kunder, hvor jeg leverer blandt andet leverer rejsestof, madstof og tips til spændende oplevelser.

Magasinet Isabellas har et stramt koncept med en klar æstetik, hvilket gør det til en fornøjelse at levere materiale til magasinet. Jeg leverer også stort set altid billederne til magasinet, hvor jeg rammer den stil, de gerne vil have.

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
I seneste udgave af Isabellas har jeg skrevet om det vestlige Irland. Her er gamle klostre, forblæste klipper og en vidunderlig sea food-chowder.
På Mallorcas vestkyst ligger den lille hyggelige by Porto Cristo. I seneste udgave af magasinet Isabellas kan du tage med til byen, hvor jeg har skrevet en guide.
Skal man være kæmpe vinnørd for at åbne sin egen vingård? Ikke hos Vejrhøj Vin, hvor Niels og Nina Fink intet anede om vinproduktion, da de besluttede at åbne en vingård i Odsherred. Allievel laver de noget af Danmarks bedste hvidvin. Dem kan du læse om i seneste udgave af Isabellas.
Der er guide til fem caféer i romantisk countrystil i seneste udgave af magasinset Isabellas. Jeg har været rundt i landet og præsenterer i bladet tekst og fotos fra de fem hyggelige caféer.
Sanibel Island i Florida er et sandt paradis, der byder på livsnydelse på mange parametre. Og i seneste udgave af magasinet Isabellas har jeg en guide til øen.
Svampesæsonen er over os, og det fejrer jeg med en reportage fra en svampetur i Gribskov i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Landsbyen Skåne-Tranås i det sydligste Sverige er mest kendt for den fantastiske restaurant Daniel Berlin Krog. Men selv uden en reservation på restauranten er byen et besøg værd. Det har jeg skrevet om i seneste udgave af magasinet Isabellas.
Sommerlige Nordsjælland får den store tur i seneste nummer af magasinet Isabellas, hvor jeg har skrevet en seks siders guide til området.
Ukrudt behøves ikke være en irriterende plage for haveejeren. Det kan faktisk også være en velsmagende delikatesse. Det kan du læse om i seneste nummer af magasinet Isabellas, hvor jeg tog med naturvejleder og urte-ekspert Søren Espersen i haven.
Den solskinsrige middelhavsø Mallorca er omdrejningspunktet for en stor artikel, som jeg har skrevet til livstilsmagasinet Isabellas. Artiklen er den fjerde, jeg har udgivet fra øen, efter jeg var på en pressetur dernede i foråret.
Endnu engang udvider jeg medieporteføljen. Denne gang med hele to artikler i seneste udgave af magasinet Isabellas.