Smagogbehag

Magasinet Smagogbehag, der desværre nu er lukket, var et af landets førende madmagasiner, som jeg leveret artikler og fotos til.

Magasinet satte fokus på god mad og vin, og jeg nåede at levere en række artikler til magasinet, inden det blev lukket ned.

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Så er der en ny udgave af magasinet Smagogbehag på gaden, og heri har jeg skrevet hele to reportager fra gastronomiske weekendophold. Den ene er fra Sørup Herregård og den anden fra Nymindegab Kro.
Magasinet Smagogbehag er netop udkommet med en stor artikel om Stauning Whisky fra Vestjylland. Den artikel har jeg skrevet og taget billeder til.
I det seneste nummer af af magasinet smagogbehag har jeg leveret intet mindre end et 8 siders tema om kaffe. I en række artikler kommer jeg omkring kaffens forunderlige verden og taler med flere eksperter.
I den nye udgave af mad- og gourmetmagasinet smagogbehag har jeg to artikler med. Dermed debuterer jeg som skribent for bladet, som er et af landets førende madblade - og det er jeg naturligvis meget stolt over.