Sjællandske egnsretter, røg og lidt noter i Mad&Bolig

Forsiden af magasinet
I det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig er jeg en tur rundt på de danske øer, hvor jeg kigger på egnsretter. Og i tillægget Gourmet tester jeg forskellige måder at få røgsmag i maden på og har desuden skrevet bladets notestof.

Artiklen fra øerne er anden del af en serie med danske egnsretter. Første del handlede om Jylland. I artiklen har jeg blandt andet talt med Thomas Pasfall fra Fyn og Mikkel Marschall fra Bornholm.

I testen i gourmet-tillægget er der røg i køkkenet, hvor en røggryde, en røgpistol og røgsmag på flaske konkurrer om at være den bedste og enkleste måde at få røgsmag i maden på - hvis man da ikke har en dedikeret røgovn.

Noterne kommer som altid vidt omkring, og flere af mine egne fotos har sneget sig ind på siderne - også i egnsret-artiklen.   

Opslag fra bladet
Opslag fra bladet
Forsiden af Gourmet-tillægget
Side fra bladet
Kunde
Ydelser i forbindelse med denne opgave