Fokus på dansk and i Mad&Bolig

Første opslag fra artiklen
Ænder hører jul og mortensaften til. Men det kan nu spises hele året, og endda komme fra Danmark. Det ser jeg nærmere på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg også har lavet tre opskrifter retter på and.

Andekød er lækkert, sundt og langt mere bæredygtigt end oksekød. Og så smager det godt hele året - ikke kun til jul. Det er budskabet i min artikel om dansk and i magasinet Mad&Bolig.

I artiklen besøger jeg blandt andet Dansk And i Vestjylland, der laver bæredygtige ænder, og jeg tager en snak med kokken Thomas Rode Andersen om alle ændernes herligheder på den gastronomiske front.

Og så har jeg udviklet, stylet og fotograferet tre opskrifter med and til artiklen også.

Se billedgalleri med billederne

Opslag fra artiklen
Side med opskrifter fra artiklen
Forsiden af Mad&Bolig
Kunde
Ydelser i forbindelse med denne opgave
Stikord