Nyt kokkemagasin med fermentering og madanmelder-interview
10. December 2019
Arla har lanceret et nyt magasin, Arla Pro, der er rettet mod professionelle kokke. Til det første nummer har jeg leveret tre forskellige artikler og bærende fotos for den ene af dem.
Magasinet går tæt på dybt professionelle kokke, som skal inspirere andre madprofessionelle til deres arbejde.
I første udgave af magasinet har jeg derfor blandt andet besøgt tre forskellige steder for at høre om, hvordan de arbejder med fermentering. Jeg tog i den forbindelse forbi Michelinrestauranten Jordnær i Gentofte, til grøntsagsrestauranten Gemyse i Tivoli og til Nørrebro for at høre om kunsten at lave kombucha hos Klint og Bro. Til den artikel leverede jeg også fotos.
Jeg har også skrevet om kunsten at lave friskost og lavet et interview med Børsens madanmelder og gastronomiredaktør, Ole Troelsø.
Der blev også lavet en række tilhørende videoer til fermenteringsartiklen, hvor jeg var interviewer.