Madfotos

Jeg er en erfaren madfotograf. Jeg laver fotos af mad til magasiner, aviser, restauranter og kommercielle kunder.

Et godt madfoto skal vække appetitten, formidle stemning og fortælle en lille historie.

Jeg tager madfotos til både magasiner, aviser og til kommercielle kunder, som har brug for gode fotos af deres mad til at kunne tiltrække kunder bedst muligt.

Herunder kan du se et par eksempler på billedserier, jeg har lavet med fokus på mad.

Café Storebælt

Det er ikke kun fine restauranter, der kan have brug for gode billeder. Café Storebælt lige ved Storebæltsbroen sælger fastfood i store mængder, og mine billeder bliver brugt både på store bannere og på caféen skærme, som viser menuen.

Øens Spisested

Øens Spisested er et lille - og i øvrigt fremragende - spisested i Prismet på Amager. Jeg har i flere omgange taget billeder til stedet, ligesom jeg har lavet deres hjemmeside.

Christianshavns Færgecafé

En række billeder til den klassisk danske restaurant på Christianshavn til brug i sociale medier.

We Meat

We Meat er kundemagasin for Danske Slagtermestre og Danmarks eneste magasin om kød. Her lavede jeg gennem flere udgaver af bladet fotos og styling til magasinet.

Restaurant Naert

Billedserie fra den norske Restaurant Naert i Købehavn til onlinemagasinet Zitiguide.

Café Lige efter Bogen

Fotos af retter i Caféen på Hjørring Bibliotek. Til brug for caféens pr-arbejde og på infoskærme.

Madsen Catering

Fotos af nytårsmenu for Madsen Catering i Lynge.

Relevante nyheder og cases

URBAN Guide er en ny online byguide til København med fokus på især byens mange restauranter. Til denne nye guide har jeg skrevet et portræt af den nyåbnede – og i øvrigt fremragende – Restaurant G på Vesterbro.
I det seneste nummer af magasinet Mad&Venner er der et 9 siders tema om den gastronomiske udvikling i det fattige sydamerikanske land Bolivia. Jeg har skrevet hele temaet og har taget samtlige billeder hertil.
Da caféen på Hjørring Bibliotek skulle have lavet fotos af aller retterne på menukortet hyrede de mig som fotograf og stylist.
Madsen Catering i Lynge skulle bruge flotte, stylede madfotos af deres nytårsmenu. Derfor hyrede de mig som fotograf.
Endnu engang er kundemagasinet We Meat, der bliver udgivet af Mesterslagteren på gaden. I denne udgave har jeg skrevet artikler om Marokko og tomatdyrkning og leveret de fleste billeder til Marokko-teamet.
Så er der en ny udgave af slagtermagasinet We Meat på gaden. Dette magasin har jeg endnu engang skrevet en række artikler til, ligesom jeg har stylet og fotograferet en stor del af billederne.
Nyeste udgave af Mesterslagterens kundemagasin We Meat er nu på gaden. Og heri her jeg stået for at tage hovedparten af billederne – inklusiv madstyling. Derudover har jeg skrevet flere af artiklerne i magasinet.
Man skal drikke hvidvin til ost, siger mange eksperter. Og jeg giver dem ret. Det har jeg skrevet et indlæg om på Arlas Castello-blog.
Ost og coctails kan passe rigtigt godt sammen. Det har jeg skrevet et indlæg om for Arla Foods, der driver en blog for ostebrandet Castello.
Øl og ost har det godt sammen. Det har jeg skrevet en artikel om i form af et blogindlæg til Arlas Castello-blog.
Der er guide til krydderurter og fotos fra min hånd i den nyeste udgave af food magasinet - et magasin til professionelle i den danske fødevarebranche. Her har jeg skrevet om forskellige urter og taget en række studiefotos, hvor et endda er havnet på forsiden.
ANTE er navnet på en ny gourmetrestaurant, som bagmændene bag Restaurant Bror står bag. Restauranten har netop udsendt en pressemeddelse om, at de åbner - og den pressemeddelelse er krydret med fotos, som jeg har taget for restauranten.
I det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig medfølger et særligt gourmettillæg . Heri her jeg leveret en test af forskellige måder at brygge kaffe på, som jeg også har taget en række studiefotos af. Derudover har jeg også skrevet  en række små nyheder og noter til bladet.
Øens Spisested på Amager - som er cafeen i det kommunale aktivitetshus Prismen - har fået ny hjemmeside og nye mad- og stemningsfotos. Det har jeg stået for.