Madfotos

Jeg er en erfaren madfotograf. Jeg laver fotos af mad til magasiner, aviser, restauranter og kommercielle kunder.

Et godt madfoto skal vække appetitten, formidle stemning og fortælle en lille historie.

Jeg tager madfotos til både magasiner, aviser og til kommercielle kunder, som har brug for gode fotos af deres mad til at kunne tiltrække kunder bedst muligt.

Herunder kan du se et par eksempler på billedserier, jeg har lavet med fokus på mad.

Öxneholm - stegt bøf Öxneholm - stegt bøf Öxneholm - rå bøf Öxneholm - rå bøf

Öxneholm - billeder af kød

Öxneholm er en stor kødgrossist, der leverer kød af ypperste kvalitet til landets restauranter. Jeg har lavet studie fotos af kød til brug i deres markedsføring.
Hooked Hooked Hooked Hooked

Hooked

Billeder fra Restaurant Hooked på Christianshavn, taget for lokalavisen Havnefronten
Hotel Marina Hotel Marina Hotel Marina Hotel Marina

Hotel Marina - madfotos

Billeder fra det hyggelige og smukke Hotel Marina i Vedbæk.
Kroyers Kroyers Kroyers Kroyers

Kröyers

Café Kröyers på Christianshavn skulle bruge mad- og stemningsbilleder til brug på hjemmeside og i sociale medier.
Muslingefrikadeller TAcos Tacos Laks

Havhøst

Havhøst formidler kendskabet til mad fra havet og skulle i den forbindelse bruge fotos af mad lavet af havets skatte. Det var fotos, de skulle bruge til opskriftshæfter og undervisningsmaterialer.
Latte art Kaffe i kop Cupping Cuping

Europa Kaffe & Te

Billeder for Europa Kaffe & Te i Aarhus, blandt andet til brug på ny hjemmeside.
Kok bager Kok bager Folk i buffet Buffet

Europa 1989 Kantiner

Billeder fra Europa 1989 Kantiner - modbilleder, liv ved buffeten, kokke i køkkenet.
Tacos med Carnitas Falafler Frikadeller med andekråser Vintersalat med andehjerter og andekråser

Gastromand.dk

Jeg laver løbende opskrifter og madfotos for Gastromand.dk, en af Danmarks største madblogs.
Brunch hos Restaurant Dej Brunch hos Restaurant Dej Appelsinjuice Brunch hos Restaurant Dej

Restaurant Dej

Billeder af Brunch hos Restaurant Dej på Søndre Boulevard i København for Sweetdeal.
Interiør Kød Kød Jomfruhummer

56 Grader

Restaurant 56 Grader på Holmen ligger i et gammelt krudtdepot. Jeg har lavet fotos herfra i flere omgange.
Interiør Tomatservering Comte med trøffel Comte med trøffel

Restaurant Mes

Restaurant Mes i Indre By i København laver elegant gourmetmad - og jeg tager på regelmæssig basis fotos fra restauranten.
Forret Snacks Rimmet fisk Svampe

Popup 26

Popup 26 er nyåbnet restaurant i København, der skifter koncept og menu hver måned.
Udefra Forret Forret Svamperet

Restaurant Grønnegade

Fotos fra smukke Restaurant Grønnegade til Sweetdeal Deluxe.
Kødret Kødret Dessert Forret

Restaurant Meille

Restaurant Meille i Københavns indre by skulle have lavet billeder til en kampagne hos Sweetdeal Deluxe.
Morgenmad på Kafé Kruse Frokost på Kafé Kruse Kager hos Kafé Kruse Take-Away fra Kafé Kruse

Vægbilleder til Kafé Kruse

Kafé Kruse i Helsingør skulle bruge udsmykning til væggene. Derfor hyrede de mig til at style og fotografere retter og kager fra caféen, som siden kunne blive trykt og komme op at hænge.
Terrine af andehjerne Sprængt andebrysr Sprængt andebryst Salat med rødbeder og and

Andeopskrifter i Mad&Bolig

Til at ledsage en artikel om dansk and, udviklede, stylede og fotograferede jeg tre retter til magasinet Mad&Bolig.
Bartender Bartender Muslinger Steak med fritter

Salon 39

Der var franske retter og rygende cocktails på menuen, da jeg blev hyret som fotograf til at levere en række billeder til Salon 39 på Frederiksberg.
Mad hos Lolly Hælder sauce op Bartender Rejer

Lolly

Lolly er kombineret coctailbar og spisested, hvor de laver lækker thaimad. Jeg tog billeder af restauranten og maden i forbindelse med et tilbud til SweetDeal-Deluxe-sitet.
Smørrebrød Ølhaner Havestue Smørrebrød

Restaurant Frksbrg

Restaurant Frksbrg ligger i kælderen under Frederiksberg Rådhus. Her skulle jeg lave fotos af restauranten og deres smørrebrød til et tilbud på Sweetdeal-Deluxe-sitet.
Skaldyrsfad med damp Skænker hvidvin Skaldyrsfad m røg Skaldyrsfad uden røg

l'Imperatore

l'Imperatore på Østerbro er især kendt for deres skaldyr. Jeg skulle fotografere restauranten og deres skaldyrsfad til SweetDeal-deluxe-sitet.
Pizza Pizza Pizza Pizza

Pizze di Napo

Det fremragende pizzeria Pizza di Napo skulle bruge nye fotos til brug på en ny hjemmeside.
Baconburger Pommes frites Biksemad Stor bøfsandwich

Café Storebælt

Det er ikke kun fine restauranter, der kan have brug for gode billeder. Café Storebælt lige ved Storebæltsbroen sælger fastfood i store mængder, og mine billeder bliver brugt både på store bannere og på caféen skærme, som viser menuen.
Amagermad Stegt fisk Blomkål Courgetter

Øens Spisested

Øens Spisested er et lille - og i øvrigt fremragende - spisested i Prismet på Amager. Jeg har i flere omgange taget billeder til stedet, ligesom jeg har lavet deres hjemmeside.
Snapsetog Laksemad Fiskefilet Pariserbøf

Christianshavns Færgecafé

Jeg har i flere omgange taget billeder til den klassisk danske restaurant på Christianshavn .
Curry Ingredienser til curry Charcuterie Cous cous

We Meat

We Meat er kundemagasin for Danske Slagtermestre og Danmarks eneste magasin om kød. Her lavede jeg gennem flere udgaver af bladet fotos og styling til magasinet.
Restaurant Naert Restaurant Naert Restaurant Naert Restaurant Naert

Restaurant Naert

Billedserie fra den norske Restaurant Naert i Købehavn til onlinemagasinet Zitiguide.
Smørrebrød Oste Minestrone Laks og æg

Café Lige efter Bogen

Fotos af retter i Caféen på Hjørring Bibliotek. Til brug for caféens pr-arbejde og på infoskærme.
Brød Snacks Laksemousse Suppe

Madsen Catering

Fotos af nytårsmenu for Madsen Catering i Lynge.

Relevante nyheder og cases

Med Svampesamlerens Kogebog debuterer jeg som kogebogsfotograf. Det er noget, jeg er meget, meget stolt af.
Kombucha kan være et spændende alkoholfrit alternativ til fx vin eller en sodavand. Det viser min test i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere har smagt på seks forskellige kombuchaer.
Europa Kaffe & Te er et kafferisteri i Århus, der leverer kaffe og te til en lang række kunder. Dem havde jeg fornøjelsen af både at levere fotos og tekster til, da de i foråret skulle have ny hjemmeside.
Nutella fra italienske Ferrero har lagt navn til en hel produktkategori. Men hvilken nøddecreme - aka Nutella - er egentlig den bedste? Det har jeg testet i dagens udgave af Politiken.
Der var folk ved buffeten, kokke i køkkenet og masser af mad, da jeg brugte en dag på at lave reklamebilleder for Europa 1989 Kantiner.
De skal hverken være med fuldkorn eller være proppet med kardemomme. Det er konlusionen af min test af kammerjunkere i dagens udgave af Politiken.
Der er langt mellem de gode bidder, når vi taler donuts. Det viser den test, jeg lavede til Politiken i Lørdags. Her var kun to ud af seks testede do donuts værd at sætte tænderne i.
Hvordan bliver tang en naturlig del af vores hverdagsmad. Det var spørgsmålet, da Havhøst inviterede en flok kokke til jamsession. Jeg var med med notesblok og kamera og havde i lørdags en reportage herfra i Politikens Lørdagsliv.
I disse år kan bøffer sagtens bestå helt af planter. Men hvordan får man den til at hænge sammen og smage allerbedst? Det tog jeg en snak med Planteslagterne i Kødbyen om, og det kan man læse om i dagens udgave af Politiken.
Før jul blev jeg spurgt af Ost&Ko, om jeg ville udvikle en festlig opskrift til dem med mont d’or-ost. Det blev til en lækker luksustoast med blandt andet trøffel.
Hvilken sødmælksyoghurt er bedst? Det får du svar på i dagens test i Politiken.
Her i corona-lockdown er det gået helt amok med fastelavnsbollesalget. Men hvilke er egentlig de bedste? Det testede vi i lørdagens udgave af Politiken.
Er burgerbøffer lavet udelukkende af planter værd at sætte tænderne i? Ja, måtte de to testdommere konstatare, da jeg lavede en test af netop veganske burgerbøffer i Politiken.
Der er stor forskel på rødkål i de danske supermarkeder. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg i julens anledning har haft to dommere til at prøvesmage rødkål.
Den prisbelønnede og populære madblog Gastromand hører til blandt de største i Danmark. Jeg er begyndt at levere opskrifter og billeder til bloggen.
I sidste uge havde jeg fx fornøjelsen af at tage billeder for den nyåbnede Popup 26 - en restaurant, der skifter menu og koncept hver måned, og som starter med retter fra de to restauranter Mes og Meille.
Eddike er surt og helt fantastisk - både til at give smag og til at konservere. Det ser jeg nærmere på i denne udgave af magasinet Mad&Bolig.
Den smukt beliggende Vejrhøj Vingård i Vestsjælland skulle bruge billeder af deres 2019-årgang af vine. Derfor kontaktede de mig, og jeg har nu leveret helt rene vinfotos fra mit fotostudie - blandt andet til brug til hjemmeside og publikationer.
Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.