Politiken

Jeg har især skrevet mad- og rejseartikler til Politiken.

Siden 2016 har leveret tekster og fotos til Danmarks største dagblad, Politiken. Det har især været om mad i sektionerne Spis&Bo og Lørdagsliv samt rejser til avisens rejsesektion.

Jeg har desuden skrevet en enkelt artikel om antikviteter.

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Er dansk rom egentlig værd at drikke? Det er spørgsmålet i dag i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smager mig igennem fire forskellige flasker dansk rom.
Der er smæk til fem ud af seks påskeæg med nougat og marcipan, da jeg sammen med to dommerne tester påskeæg til Politiken. Kun et enkelt af dem er værd at sætte tænderne i.
Hvem laver egentlig den bedste udgave af det klassiske bagværk hindbærsnitte? Det er spørgsmålet i dagens testartikel i Politiken.
Du skal gå i Lagkagehuset, hvis du vil have den bedste gammeldags fastelavsbolle. Det er konklusionen i den test af fastelavnsboller, som jeg har skrevet til Politiken.
Dansk whisky viser gode takter, men de mangler tid på fade til at udvikle smagen. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har samlet et dommerpanel og tester dansk whisky.
Hvilken nougat får dig i nøddehimlen? Og hvilke smager af billig mælkechokolade? Det kan man læse om i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har skrevet en testartikel med test af seks forskellige slags nougat fra supermarkederne.
Hvilken af supermarkedernes smeltechokolade er bedst? Det ser jeg på i dagens udgave af Politiken, hvor jeg debuterer som testjournalist.
Når toprestauranterne i disse år sætter ost på bordet, er en simpel osteplatte med et par gode oste ikke længere nok. Der skal regulære retter til, hvor osten for lov at spille en ny rolle. Det kan du læse om i min artikel i dagens udgave af iByen i Politiken.
Traner i tusindvis fylder himlen i efteråret syd for Zingst i det Nordlige Tyskland. Det er en meget spektakulært naturoplevelse, som jeg har skrevet en stor reportage fra i dagens udgave af Politiken.
Der var henvisning på avisens forside, hele rejsesektionens forside og tre sider inde i avisen, da Politiken i søndags bragte en rejseguide til Orkney-øerne, jeg har skrevet og taget billeder til.
For få år siden var alle nye restauranter med ambitioner i København nordisk inspirerede. Sådan er det ikke mere, hvor masser af asiatiske og latinamerikanske steder kommer til. Men faktisk er de også nordisk inspirerede, fortæller jeg i min artikel fra iByen i Politiken.
For de sultne er der alt fra gademad til trestjernet michelinluksus i kinesiske Macayu, vest for Hong Kong. Det kunne man læse om i går i Politikens rejsesektion.
Hvad er forskellen egentlig på de hårde oste, man ofte spiser revet på pastaretter? Det har jeg skrevet en artikel om i Politkens Lørdagsliv.
Der er henvisning fra forsiden af Politiken, forsidebillede på rejseredaktionen og en tre siders reportage fra Tyskland i dagens udgave af Politiken. Her har jeg nemlig skrevet om Tysklands svar på Grenen, nordøst for Rostock, der vokser med 10-15 meter om året.
Det var en naturoplevelse af de store, da jeg tog på fisketur i det lave vand ved Floridas vestkyst. Fiskeheldet lod vente på sig, men i stedet var der pelikaner, delfiner og store villager. Det kan du læse om i årets sidste udgave af Politiken Rejser.
Geneve er mere end internationale organisationer og Genevesøens berømte fontæne. I dagens rejsesektion i Politiken guider jeg til tre hippe kvarterer i den schweiziske storby.
Saorge i Sydfrankrig er den mest vidunderlige bjergby, jeg nogensinde har besøgt. Den har jeg skrevet en stor artikel om i dagens udgave af Politiken, hvor henvisning til artiklen tilmed præger hele forsiden af rejsesektionen.
I dagens udgave af Politiken kan du læse om fem oplevelser i de trendy Wynwood-kvarter i Miami.
Der er fokus på kartofler i dagens udgave af Politiken. Her har jeg nemlig – i anledning af at fire topkokke har udgivet en ny kogebog – skrevet en artikel om kartofler.