Politiken

Jeg har især skrevet mad- og rejser til Politiken.

Siden 2016 har leveret tekster og fotos til Danmarks største dagblad, Politiken. Det har især været om mad i sektionerne Spis&Bo og Lørdagsliv samt rejser til avisens rejsesektion.

Jeg har desuden skrevet en enkelt artikel om antikviteter.

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Geneve er mere end internationale organisationer og Genevesøens berømte fontæne. I dagens rejsesektion i Politiken guider jeg til tre hippe kvarterer i den schweiziske storby.
Saorge i Sydfrankrig er den mest vidunderlige bjergby, jeg nogensinde har besøgt. Den har jeg skrevet en stor artikel om i dagens udgave af Politiken, hvor henvisning til artiklen tilmed præger hele forsiden af rejsesektionen.
I dagens udgave af Politiken kan du læse om fem oplevelser i de trendy Wynwood-kvarter i Miami.
Der er fokus på kartofler i dagens udgave af Politiken. Her har jeg nemlig – i anledning af at fire topkokke har udgivet en ny kogebog – skrevet en artikel om kartofler.
I dagens udgave af Spis&Bo-sektionen i Politiken handler hovedhistorien om smørrebrødskongen Adam Amann. Det er et 3-siders portræt, som jeg har skrevet, i anledningen af at det er 10 år siden Aamanns første gang slog dørene op. Historien har også fået forsiden af sektionen samt en henvisningen fra avisens forside. Det er jeg ret stolt af.
Intet mindre end landets største avis er nu en del af kundeporteføljen, efter jeg i weekenden havde hele to artikler i Politiken.