Aamann-portræt er hovedhistorien i Politikens Spis&Bo
29. January 2017
I dagens udgave af Spis&Bo-sektionen i Politiken handler hovedhistorien om smørrebrødskongen Adam Amann. Det er et 3-siders portræt, som jeg har skrevet, i anledningen af at det er 10 år siden Aamanns første gang slog dørene op. Historien har også fået forsiden af sektionen samt en henvisningen fra avisens forside. Det er jeg ret stolt af.
Artiklen tegner et portræt af Adam Aamann, der for 10 år siden revolutionerede det danske smørrebrød ved egentlig bare at gøre det, enhver dygtig kok ville gøre: Ved at lave det ordentligt med gode råvarer og fra bunden.
I artiklen taler jeg også med Adam Price, der gav den første anmeldelse af Aamanns sted og dermed redede hans forretning fra at lukke. Og endelig med kokken Bo Jacobsen, der havde en venskabelig fejde med Aamann om, hvad en sylte egentlig er.